Başta Avrupa şampiyonası ön elemeleri olmak üzere birçok farklı ligde nefes kesen mücadelelerin takibi online platformlarda yapılabilir. Türkiye liginde mücadele eden 18 takımın maç istatistikleri, gelecek maç programları ve kadroları da ana sayfada ilgili kategorilere tıklanarak incelenebilir. ''Canlı'' seçeneğine tıklayan kullanıcılar o anda oynanmakta olan tüm maçların canlı skorlarını takip edebilir. Aynı zamanda dün ve bugün oynanmış maçların skorları da incelenebilecek diğer alanlar arasında bulunuyor.

 Ana Sayfada Yer Alan Mevcut Ligler

 1- Premier Lig: Dünyanın ve Avrupa'nın en kaliteli ligleri sıralamasında birinci sırada yer alan Premier Lig'e dair tüm bilgiler mevcut sitede yayınlanmaktadır. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool gibi üst düzey takımların şampiyonluk mücadelesi verdiği bu ligin sürekli olarak güncellenen puan durumları da bu siteden incelenebilir. Toplamda 20 takımın nefes kesen mücadelesini an be an takip etmek isteyenler sitenin avantajlarından ücretsiz olarak faydalanabilir.

 2- La Liga: Barcelona, Real Madrid ve Sevilla gibi ekiplerin mücadele ettiği La Liga canlı skor tabloları ve tahminleri ile birlikte sunulan bir diğer Avrupa ligidir. Maçlar dün, bugün ve yarınki olmak üzere üçe ayrılıyor. Aynı zamanda ''başlamadı'' ve ''canlı'' seçenekleri de ana sayfada bulunmaktadır.

 3- Bundesliga: Ana sayfanın sol kısmında yer alan ''Ligler'' kategorisinde bir diğer seçeneği Bundesliga oluşturuyor. Bundesliga kısmına tıklayan ilgililer, başta puan durumu olmak üzere birçok farklı bilgiye anında erişebilir. Oynanacak olan maçların tarih ve saatleri de ana sayfanın alt kısmında yer alıyor.