Gümüş Küpe

Küpeler kadınların en çok kullandıkları aksesuarlarda ilk sırada yer almaktadır. Özellikle değerli bir maden olan gümüşten yapılmış küpeler hemen hemen tüm yaş guruplarınca tercih edilmektedir. Gümüş küpe tasarımlarında her zaman farklı zevklere hitap edecek çok sayıda ürün bulunmaktadır.

Taşlar ile gümüşün harika uygumu veya sadece gümüş olarak tasarlanmış olan küpeler koleksiyonlarda en çok dikkat çeken ürünlerdendir. Son zamanlarda şıklığını gümüşler ile tamamlamak isteyen kadınlar için ışıltısı ile göz kamaştıran modeller koleksiyonlarda boy göstermektedir. Gümüşün harika renginin yanı sıra, gold ve rose renk seçenekleri de bulunmaktadır. Her zevkten kadına hitap etmeyi amaçlayan koleksiyonlar içerisinden mutlaka özel beğeninize hitap eden bir ürün bulacaksınız.

Gümüş Küpe Modelleri

Küpe modelleri her zaman çok çeşitlidir. Gümüş küpe modelleri desizler için aynı çeşitliliği bir arda sunmaktadır. Çivi küpeler, sallantılı küpeler, halka, taşlı, sade gibi çok sayıda küpe seçeneği bulunmaktadır. Renkli taşlar ve farklı aksesuar eklemeleri ile küpeleriniz ile her zaman göz kamaştırmayı başarabilirsiniz.