18 yaşında bir delikanlı Özgün Önen. Şubat ayında kemik kanseri olduğunu öğrendi. Kemoterapi görüyor, saçları da döküldü. Ancak yakalandığı amansız hastalık onu mutlu olmaktan alıkoymadı. Çünkü doktoru mutlu olmasını istiyordu. O da daha bir sıkı tutundu hayata ve 'Game Pad' isminde kendi youtube kanalını açtı. Fıfa 18, Minecraft, Gta V, Gta San Andreas, Uncharted 4 oyunlarını kanalında yayınlıyor ve takipçilerinin artmasını istiyor. 

DOĞUM GÜNÜNDE AMELİYAT OLDU

18 yaşında öğrendi kemik kanseri olduğunu. Okulunun yarıyıl tatiline girdiği Şubat ayında. 31 Mayıs'ta yani doğum gününde ameliyat masasına yattı Özgün Özen. Ameliyat masasına yattı ve ayağındaki kitleyi aldırdı. 

TAKİPÇİSİ ARTTIKÇA MUTLULUĞU DA ARTIYOR

Doktoru her derdin şifasının 'Mutluluk' olduğunu söylediğinden beri mutlu olmak için gayret gösteriyor. Oyun kanalına merakı vardı ancak derslerine engel olmasın diye ailesi buna müsaade etmiyordu. Doktorunun 'Mutluluk' reçetesine daha sonra ailesi de uydu ve kanal açmasına izin verdiler. Şimdi onun 'Game Pad' isminde bir youtube oyun kanalı var. Takipçi sayısı arttıkça mutluluğu da artıyor Özgün'ün.

KENDİ KANALINDA OYUN VİDEOLARI PAYLAŞIYOR

Evlatlarına verdikleri 'Mutluluk' desteğini annesi Senem Önen de şöyle dile getiriyor: "Biz derslerine engel olmasın diye oyunlarla uğraşmasını istemiyorduk. Ama doktoru bütün hastalıkların özellikle de kanserin en büyük tedavisi moral ve mutluluk olduğunu söyledi. Biz de izin verdik. Şimdi bir youtube kanalı açtı ve oyun videoları paylaşıyor. Onu mutlu görmek bizi de mutlu ediyor" diyor.

İşte Özgün'ün Game Pad adlı kanalı

Kaynaklar: guncelegitim.com - memohaber.com

http://www.guncelegitim.com/files/uploads/logo/f52112c1b8.png