Bir çınarımızı gözünü kırpmadan katlettiler, şehit ettiler.  İbrahim hoca eğitim camiasının şehididir. Uzun yıllarını, ömrünü eğitime adamış. İbrahim hoca, efendi, saygılı ve İdealist öğretmen olarak bilinen bir eğitimciydi. Sebebi her ne olursa olsun bir insanın öldürülmesi kabul edilebilir bir eylem olamaz.

Vatansız kalmasın diye vatanımızı kendisine açtığımız, cahil kalmasın diye okullarımızda eğitim görmelerine müsaade ettiğimiz, öldürülmesin diye şehirlerimizde himaye ettiğimiz, ikamet etmesine müsaade ettiğimiz, alçak, cani tarafından Vatansever idealist öğretmenimiz müdürümüz, şehit edildi. Acımız üzüntümüz tarif edilemeyecek boyutta başımız sağ olsun.  Elbette tüm yabancı uyruklular aynı değil. Olumsuz cümlelerim İbrahim hocamızı katleden vuran alçak hakkında. (Hatta az bile yazmış olabilirim)

Allah ailesine sabırlar versin. İbrahim hoca sen binlerce öğrenci yetiştirdin, binlerce öğrenciye kol kanat oldun. Asla eğitim camiasına verdiğin hizmetler unutulmayacak!  Söylenecek çok şey var ama az söyleyelim çok anlaşılsın. Başka İbrahim hocalarımız katledilmesin. Yetkililerden bir an önce eğitimciye şiddetin önlenmesi ile ilgili yasal düzenleme bekliyoruz.

İbrahim hocamız, şehidimiz seni unutmayacağız! Mekânın cennet olsun aziz kardeşim. Bayrağını biz eğitimciler taşımaya devam edeceğiz.

Ben de İbrahim hocayım!

Mustafa YILDIRIM