Jack Russell Terrier Fiyat olarak ortalama bir değer verilecek olursa 1500 TL ile 3.000 TL arasında değişen fiyat farkı bulunur. Enerjik ve hareketli aynı zamanda oyuncu yavru Jack Russell fiyat 2023 yılında 4.000 TL ile 8.000 TL arasındadır.

Yavruların yetişkinlerden daha farklı fiyata satılıyor olmasında bağlayıcı ve fiyatı etkileyen faktörler vardır. Bunlardan ilki şecere ve aşı takvimi durumudur. Aynı şekilde köpeğin sağlık durumu da fiyatı etkileyen faktörler arasında yer alır.

Köpeğin safkan olup kalıtsal hastalık taşımaması normalden biraz daha fazla fiyata sahiplendirilmesine neden olur.

 

Jack Russell Terrier yavru iken çok kolay eğitim görür. Bu nedenle eğitim görmüş yavrulara yönelmek ev hayatına alışma konusunda yardımcı olur.

Zeki ve oyuncu olan bu köpek tanımadığı insanlarla karşı temkinli yaklaşır. Aynı şekilde çok duygusal karakteristik yönü olduğundan eve alışma sürecini destekleyecek adımlar atmak gerekir.

Uzun süre sağlıklı şekilde yaşamak için düzenli olarak aşılarını yaptırmak ve veteriner kontrolüne götürmek gerekir. Bilindik kalıtsal hastalığı diz kapağı çıkıkları ve LCP kalıtsal hastalığıdır.

 

Sizde Safkan Jack Russel Terrier Yavru sahiplenmek istiyorsanız linke göz atın derim: www.patibul.com/14/jack-russel

Günlük enerjisinin atabilmek için yeni şeyler keşfetmeyi çok sever. Aynı şekilde kaliteli beslemek, aşılarının ve kontrollerinin tam yapılması gibi önemli konuları sahiplendirildiği ilk zamandan beri   dikkate alınması gerekir.

Eve geldiği ilk zamanlarda evde var olan diğer evcil hayvanlara karşı temkinli yaklaşabilir. Bu oldukça normal bir süreçtir. Alışması için zamana bırakmak ve ciddi oyunlar ile eğitimini desteklemek gerekir.

Ortalama olarak 12 ile 15 yıl arasında yaşayan bu cins köpeğin sahiplenmesi konusunda dikkat edilecek pek çok husus vardır. Sahiplenme öncesi köpeğin eğitim durumu ve sağlığı hakkında detaylı bilgiler edinmek sahiplenme sonrası alışma sürecinde yardımcı birer adım olarak kullanılabilir. Şecere durumu sorgulamak da son derece önemlidir.

 

Duygusal yapılı bir cins köpek olduğu için zaman zaman eve alışma sürecinde zorluklar yaşanabilir. Eve geldiği ilk zamanlarda etrafa kolay ulaşabilmesi için çeşitli objeler ve renkli oyuncaklar kullanılabilir.

Özgüvenli ve son derece aktif bir köpek olduğu için eve alışma süreci desteklendiği sürece en kısa zamanda alışma sürecini tamamladığı görülür.