Göze Hitap Eden Tektaş Yüzük Modelleri

Pırlanta, yakut, safir, zümrüt gibi güzelliğiyle göz alan mücevherlere sahip olmak her kadının hayallerindendir. Kadınlar güzelliğini ön plana çıkarmak için değerli taşlar içeren mücevherler kullanmayı ve böylece daha özel hissetmeyi tercih ederler. Bu istek modern kadının mücevher anlayışının şekillenmesiyle birlikte mücevher tasarımlarının da değişiklik göstermesine yol açmıştır.

Ancak bazı klasikler vardır ki aradan ne kadar uzun zaman geçerse geçsin, hem güzelliğini hem de tarzını korumayı başarır. Pırlanta tektaş yüzük çeşitleri tam da o klasiklerden bir tanesidir. Pırlanta karatı, boyutu, parlaklığı ne olursa olsun hep aynı tarzda kalmayı başaran tektaş yüzükler pek çok etkinlik için tercih edilse de özellikle evlilik teklifleri ile özdeşleşmiş ve evlilik teklifinin vazgeçilmezi olarak kullanılan mücevherlerdir.

Pırlanta Yüzük Çeşitleri

Tektaş yüzük çeşitleri özellikle evlilik teklifleri için kullanılıyor olsa da pek çok farklı modele sahip olan Amare Pırlanta koleksiyonunda her etkinlik ve özel güne uygun pırlanta yüzük modelleri de yer almaktadır. Koleksiyonun en çok tercih edilen modelleri tam tur yüzükler, beştaş yüzük modelleri, modern kadının tercihi olan baget yüzük modelleri gibi pek çok çeşit bulunmaktadır.