Koncuk açıklamasında;

“Rotasyonu destekleyenleri uyarmıştım. Ankara'da ilçe grupları belli oldu. Buna göre şuan Kazan ilçesinde görev yapan Çamlıdere'ye gidebilecek.

Bu şekilde yapılacak Rotasyon AKP'nin 7 Haziran öncesinde öğretmene attığı bir kazıktır, demek ki öğretmenlerin oyuna ihtiyaçları kalmamış.

Bu arada Rotasyonu değerlendirirken tebdil-i havada ferahlık vardır, diyerek bir anlamda rotasyon mantığını haklı bulan sendikaya da selamlar.”

Facebook açıklamasında:
“Rotasyonu destekleyen arkadaşları uyarmıştım. Ankara'da ilçe grupları açıklandı, buna göre Ankara'ya neredeyse bitişik olan Kazan ilçesinde görev yapan bir öğretmen 60 km uzaklıktaki Çamlıdere ilçesine gitmek zorunda kalabilecek, Nallıhan ilçesinde görev yapan bir öğretmen de 92 km uzaklıktaki Güdül'e gidebilecek. Polatlı'da görev yapan bir öğretmen ise 133 km uzaklıktaki Bala ilçesine gitmek durumuyla karşı karşıya kalabilecek. Rotasyonu bu şekilde uygulayacak olan AKP'nin, anlaşılan 7 Haziran Genel Seçimlerinde öğretmen oylarına ihtiyacı kalmamış. Bu arada tebdil-i havada ferahlık vardır diyen, yetkili sendikaya da bir tebdil-i hava gerekmektedir.”