Kadın Şort

Yaz ve bahar aylarında sıcak havaların gelmesi ile kurtarıcı kıyafetler söz konusudur. Kadın şort ürünleri bunlardan biridir ve hem kadınlar tarafından hem de erkekler tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. 

Kadın Şort Modelleri

Kadın şortları çok fazla seçenekte olup bu seçenekler arasında karar verme zorluluğu gibi bir durum teşkil etmektedir. Model fazlalığı sayesinde bireyler istediği modelleri seçebilir ve dilediği gibi kombinler oluşturabilir.

Kadın Şort Renk Uyumu

Yaz aylarında sıcak bastırması ile pantolondan sıkılıp şortlara koşmak çok doğal bir durumdur. Şort seçiminde bulunmak kadınlar için de erkekler için de aynı durumu teşkil eder. Kombin yapabilmek model fazlalığı olduğu için çok daha kolay bir hale gelmektedir. Kadın şort giyimi genellikle İlkbahar aylarının sonunda ve yaz aylarında gerçekleştiğinden daha ferah ve ılık renkler çok şık bir görünüm kazandırabilir. Beyaz ve açık turuncu tonlarında üst ile birlikte kombinlenebilecek mint ve yakın yeşil tonları ferah bir görüntü kazandırır. Öte yandan gri kadın şort kombinleri de modern dönemde oldukça moda.