Cumhuriyetimizin 100. yılına da atıfta bulunan etkinlik kapsamında 100 tane Atatürk resimli uçan balona üyelerinin ve çocuklarının Atamıza minnet, şükran ve özlem mesajları iliştirip aynı anda gök yüzüne bırakıldı. Manisa semalarında uçan balonlu mesajlar şehrin dört bir yanına dağıldı. O sırada Atatürk sevgisiyle dolu üyeler ve çocuklarının heyecanı görülmeye değerdi.

Hürriyetçi Eğitim Sen İl Başkanı Haldun Bilgi: Atatürk’ün izinde bir eğitim ordusu olarak; O’nun ve Cumhuriyetimizin ilkelerine sonsuza kadar bağlı kalacağız dedi. O’nun bizlere gösterdiği hedefler doğrultusunda sevgimiz filizlenecek ve dev çınarlara dönüşecek sonra tohumlar yeniden saçılacak ve Cumhuriyetimiz sonsuza kadar varlığını sürdürecektir dedi.

Etkinlik sonrasında ise Manisa Hatuniye Camii’nde yine sendikalarının talebiyle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına anma programı düzenlendiğini belirten Haldun Bilgi vefat yıl dönümünde Atamızı Manisa camilerinde de anmış olmanın verdiği mutluluğunu ifade etti. 

Haldun Bilgi
Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa İl Başkanı