Saatler günlük hayatta sıkça kullanılan ve oldukça işlevli bir aksesuardır. Fakat saat tercihi yaparken markası ve kaliteli olması oldukça önemlidir. Guess bayan saat modelleri çok beğenilen ve tercih edilen modellerdir. Ayrıca marka olarak çok kaliteli ve dünyaca bilinen bir markadır. 

Guess bayan saat modelleri genel olarak çok kaliteli bir şekilde yapılır. Kasa tipleri genelde çelik yapıya sahiptir. Su geçirmez özelliğe sahiptir. Takvim özelliği bulunur. Genel olarak tüm modelleri pilli şekilde çalışır. 

Guess bayan saatlerinde, renk olarak pembe, kahverengi, gri gibi pek çok farklı renkleri mevcuttur. Ayrıca çelik kordonlu modelleri de vardır. Dilediğiniz modeli seçerek gerek özel günlerde, gerek günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Saat Seçerken Modeline Nasıl Kadar Verebilirsiniz 

Saat alırken, markası, kaliteli olması, modeli ve özelliklerine çok dikkat etmek gerekir. Uzun vade kullanım isteniyorsa eğer Guess bayan saat modelleri arasında bir seçim yapmak, doğru bir tercih olur. 

Model seçimi yaparken nerede kullanacağınızı göz önünde bulundurabilirsiniz. Metal kordonlu, Gold ve gri tonlarda ki saatler genelde özel günlerde ya da resmi ortamlarda daha sık tercih edilir. Deri kordonlu pembe, mor ya da beyaz tonlarındaki saatler genelde spor kombinlere daha uygundur. Tercihinizi bu şekilde düşünerek yapabilirsiniz. 

Fakat Guess bayan saat modellerinin tamamı hemen her ortam ve kıyafete uygundur. Çünkü modeller tasarlanırken özenle tasarlanarak üretilir.