Sungar, 2 Haziran'daki direniş olaylarında polisin biber gazlı müdahalesinden kaçarken kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan, beyin travması geçiren ve dün hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Gezi eylemlerinde hayatını kaybedenlerin faili meçhuller arasında olmasının önlenmesi gerektiğini belirten Sungar, şöyle konuştu:

"Bu ülkede  anne babalar  çocuklarını üniversiteye iyi bir gelecek umuduyla gönderiyorlar, öldürülsünler diye değil. Vatandaşlarının can güvenliğini korumak ve kollamakla  yükümlü olan devlet Taksim süreciyle başlayan cinayetler zincirindeki katliamları bir an önce aydınlatmalı ve bunların da faili meçhuller arasında yer almasını önlemelidir. Gezi Parkında direnen fakat hayata direnemeyen  Medeni Yıldırım, Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz’ı unutmayacağız, unutturmayacağız ve onları mücadelemizde yaşatacağız.

Eğitim-İş yandaşlara, bölücülere inat; bu ülkenin geleceği olan gençlerimize duyduğu sorumlulukla alanlarda bilinçli halkın yanında yer aldı ve bundan sonra da Çağdaş, laik, demokratik bir ülke adına alanlarda olmaya devam edecektir.” dedi.