Zonguldak'ta meydana gelen ve akıllara durgunluk veren trafik kazasında henüz araba kullanmayı öğrendiği belirlenen bayan sürücü, ciple çıktığı test sürüşünde hakimiyetini kaybederek 3 metrelik bir irtifadan çocuk parkına çakıldı. Zonguldak'ın en büyük ilçesi olan Ereğli İlçesi'nde meydana gelen ve acemi kadın şoför ile eşinin içerisinde olan jipin karıştığı kazada her iki aile bireyi yaralandı. Polis kaza ile alakalı araştırmalara başladı.
 
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi az rastlanır bir cinsten trafik kazasına sahne oldu. Henüz şoförlüğü olmayan ve araba kullanmayı yeni öğrendiği iddia edilen bir bayan sürücü direksiyonuna geçtiği cip ile birlikte 3 metre yukarıdan çocuk parkına düştü. Kadın sürücü ile eşinin kazadan yaralı olarak kurtuldukları bildirildi.

Edinilen bilgilere göre Kaza, akşam saatlerinde Kepez Mahallesi Bahçelievler Mevkii'nde vuku buldu. Erdemir İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 50 yaşındaki Nuray Güngör, Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni eşi 51 yaşındaki Necati Güngör'ün otomobil kullanması için öğretmen amacıyla kullandığı 67 LB 894 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkulukları yıkarak 3 metre yükseklikten çocuk parkına uçtu.
Kazada, taraf yatan cip de bulunan sürücü Nuray ile eşi Necati Güngör hafif yaralandı. Necati Güngör, kazadan ötürü şoka giren eşine, "Korkma yaşamım. Senin canına birşey gelmesin. Araba problem değil" diyerek moral verdi. İlk müdaheleleri hadise yerinde yapılan yaralılar, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
DHA