Dilekçe örneğini indirmek için TIKLAYINIZ


 
 
…………….. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞܒNE

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Yasası Uyarınca Bilgi Edinme

Başvurusunda Bulunan : …………………….

Adresi : ………………………….. - ……………../…………………

Açıklamalar, İstenen Bilgi ve Belgeler :

………………………………………… Okulunda okul müdürü olarak görev yapmaktayım. 10 Haziran 2014 gün ve 29026 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine İlişkin Yönetmelik uyarınca, bulunduğum eğitim kurumu veya bir başka eğitim kurumunda görev süremin uzatılıp uzatılmayacağına Yönetmeliğin ekinde yayımlanan EK-1 GÖREV SÜRESİ UZATILACAK EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME FORMU’na göre karar verilecekti. 21/08/2014 günü açıklanan değerlendirme sonuçlarına göre …… puan verildiğini öğrendim.

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Yasası uyarınca, benim için düzenlenen EK-1 GÖREV SÜRESİ UZATILACAK EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME FORMU’nun bir örneğinin, DEĞERLENDİRMEYİ YAPAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNİN (İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, İKS ŞUBE MÜDÜRÜ, EKS ŞUBE MÜDÜRÜ) İSİMLERİ VE VERDİKLERİ PUANLAR İLE DEĞERLENDİRMEYİ YAPTIKLARI TARİHLER VE DEĞERLENDİRMEYİ YAPTIKLARI TARİHLERDE GÖREVLERİNİN NELER OLDUĞU, DEĞERLENDİRME SÜRECİNİN SONA ERDİĞİ 15/08/2014 SAAT 17:30’DAN SONRA DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILIP YAPILMADIĞI, YAPILDI İSE HANGİ KULLANICI TARAFINDAN YAPILDIĞI, DEĞERLENDİRMENİN YAPILDIĞI TARİHTE ÇALIŞMAKTA OLDUĞUM ………………..…………………… OKULUNDAN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRÜNÜN KİM OLDUĞU bilgisinin, tarafıma verilmesi konusunda gereğini bilgilerinize sunarım.

…/…/2014

…………………….

 

 
Açıklamalar:
 
1. Öncelikle ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvurarak, 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Yasası uyarınca EK-1 GÖREV SÜRESİ UZATILACAK EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME FORMU`nun bir örneğini istemelidirler (Başvuru dilekçesi ektedir).

2. İkinci olarak, yöneticilikleri boyunca elde ettikleri başarıları gösteren belgeleri, katıldıkları hizmet içi eğitime ilişkin belgeleri, okulun elde ettiği başarılara ilişkin belgeleri; bu süre içerisinde aldıkları bir ceza veya geçirdikleri bir soruşturma var ise sonuçlarını gösteren belgeleri toplamalıdır.

3. Yöneticilikleri boyunca okul için elde edilen kazanımlar da mutlaka bildirilmelidir. (Spor salonu, kütüphane, bilgisayar, dil veya müzik laboratuarları, çevre düzenlemesi gibi)

4. Ayrıca puan veren milli eğitim müdürü ve şube müdürleri ile ne kadar süredir çalıştıklarını da bildirmelidirler