İmzalanan sözleşme, Mayıs ayından itibaren yürürlüğe girecek ve 35.750 TL tutarındaki promosyon bedeli, tek seferde peşin olarak ödenecek. Bu anlaşma, ilçe genelindeki eğitim çalışanlarının maaşlarını daha avantajlı koşullarla alabilmesini sağlayacak önemli bir adım attı.

Üç yıllık promosyon anlaşmasında yeni rekor: 35.750 TL

Yalova Cinarcik Milli Egitim Mudurlugu Promosyon Akbank Maas Sözleşme detaylarına göre, ilçeden ayrılan personelden promosyon geri talep edilmeyecek; ancak ilçeye yeni atanan personel, görev süresi boyunca promosyon ücretinden faydalanabilecek.

Ayrıca, sözleşme kapsamında banka, maaş personelinden kart aidatı ve hesap işletim ücreti talep etmeyecek. Böylelikle, eğitim çalışanlarının maaşlarının tamamını alabilmesi sağlanacak.

Bununla birlikte, 09.00 - 16.00 saatleri arasında yapılan eft işlemlerinde herhangi bir ücret kesintisi olmayacak. Çınarcık Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bu anlaşmanın eğitim çalışanlarına sağladığı avantajların önemine vurgu yaparak, sözleşmenin taraflar arasındaki uzun vadeli işbirliğinin bir göstergesi olduğunu belirtti. 

Kaynak: Rumeysa ŞAHİN - Yalova Gazetesi