Eski çağdadan günümüz çağına bakıldığında her şey zamanla gelişmekte ve değişmekte. Değişen ve gelişen birçok konu var. Bu konulardan bazıları toplumun hayatını kolaylaştırırken bazıları ise zorlaştırmakta. 

 

Örnek verecek olursak teknolojinin gelişmesiyle insan hayatı da kolaylaştı.  İnsan hayatının kolaylaşmasının yanında artık dokunmatik telefonlar ve her yerde sınırsız çeken internet bağlantıları bulunmakta.

 

Dijital çağın insan hayatına girmesi ile birçok medya çeşitleri de kendini gösterdi. Bu medya çeşitliliği içerisinde insan hangi uygulamayı kullanabileceğine karar verirken zorlanmakta. Örneğin dijital medyanın sunduğu sosyal ağlardan biri olan Tiktok'un birçok özelliği vardır. Bu özellikler sayesinde birçok şeyi yapabilirsiniz. Tiktok’un sunduğu bu olanaklar arasında hesabınızı takip eden az kişi var ise  Tiktok takipçi satın al seçeneği ile takipçilerinizi artırabilirsiniz. Öte yandan hazırladığınız video beğeni sayısı az ise Tiktok beğeni satın al seçeneği ile beğeni sayısınızı kısa süre içerisinde artırabilirsiniz. Bunun yanında içerikleriniz az izleniyorsa  Tiktok izlenme satın al yöntemi ile izlenme oranlarını yükseltmek mümkün. Ayrıca  Social Puppi dijital platformu sayesinde de bu özelliklerden faydalanabilirsiniz.

 

Birçok kullanıcı Tiktok'ta canlı yayın sıklıkla açmakta ve hediye kazanmakta. Bu sayede Tiktok canlı yayınında verilen hediyelerden biri de Tiktok güldür. Bununla birlikte “Tiktok'ta gülün fiyatı ne kadar? sorusu kişileri  merak içerisinde bırakmakta.

 

Dijital çağda gelişen sosyal medya platformları birçok kullanıcı ya gelir kapısı olmakta. Tabii bu uygulamalar arasında en bilindik Tiktoktur ve  platformda nasıl para kazanılacağı merak edilmekte.

 

Bildiğiniz üzere kullanıcıların Tiktok hesabı olduğunda canlı yayın açabilir. Canlı yayın açtığınızda yayına giren kişiler ise kullanıcıya istedikleri hediyeyi bağış çerçevesinde atmakta. Bununla birlikte birçok kullanıcı Tiktok'ta gülün fiyatı kaç TL, gülü atınca ne olacak gibi soruları ardı ardına sormakta.

 

Kullanıcıların canlı yayın açan kişiye gönderdikleri bağışlar hediye olarak ifade edilmekte. İzleyici arzu ederse eğer  yayıncıya istediği bir hediyeyi seçerek gönderebilir. Böylece kullanıcı gelir elde etmiş olur. Tabii siz karşıdaki tarafa hediye göndermek istiyorsanız. Fikrinizi değiştirip hediye göndermek istediğinizde ise öncelikle uygulamaya giriş yapmanız gerekli. Takip ettiğiniz kişilerin açtığı canlı yayına katılın. Ekranda göreceksiniz ki orada bir buton var o buton gül butonu. O butona dokunun ve sağ alt tarafta bulunan hediye kutusunu seçmeniz gerekir. Daha sonra ekrana gelen hediyelerin fiyatını ve jeton miktarını göreceksiniz. Bunlardan istediğinizi seçip satın alarak yayıncıya hediye edebilirsiniz.

 

Tiktok'ta gül fiyatı ise birbirinden değişkenlik gösterir. Siz birisine gül göndermek istediğinizde hediye için yirmi beş kuruş ödersiniz. Hediye alan kişiye on  kuruş değerinde gül hediyesi alır. Topladığınız bu hediyeleri canlı yayın bittikten sonra nasıl hesabıma aktarmalıyım sorusu kafanızda karışıklığa neden olmasın. Çünkü bu her kullanıcının sorabileceği bir soru türüdür.  Bu sorunun cevabına geçmeden önce şunu da bilmelisiniz ki kazandığınız jetonların yüzde yirmi oranına denk gelecek şekilde komisyon alınmakta.

 

Kazandığınız hediyeler ile para çekme işlemi yapmak için ayarlar kısmında bulunan gerçek zamanlı hediyeler bölümüne giriş yapılır. Zaten ekran yüklendiğinde paranızın çekme bölümünde fark edersiniz. Hesabınızda bir USD’nin mevcut olması durumunda ancak aktif olur. Bunun yanında 20 USD hesabınızda var ise bu parayı banka hesabınıza aktarma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kısaca açtığınız canlı yayınlarda gösterdiğiniz performansı artırma kalitesine göre kazandığınız tutarı daha çabuk çekmek için size destek olur Tiktok. Son olarak Tiktok'ta paylaşacağınız videoların kaliteli ve özgün olması da sizi rakiplerinizden ayrı ayrı tutarak tanınmanızı sağlayacaktır.