Evliliğinizin simgesi olan yüzük modellerinden vazgeçilmez olanlardan biri de tamtur pırlanta modelidir. Altın, gümüş, beyaz altın renginde satışa sunularak, müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kadınların tercih ettiği pırlantalar, kalın ve ince modelde bulunuyor. Beğendiğiniz modellere sahip olduktan sonra evliliğinizin simgesini ömür boyu parmağınızda taşıyarak unutulmaz anlara şahitlik edebilirsiniz.

Tamtur Pırlanta Yüzük Nasıl Temizlenir?

Hem kullanım açından kolay olması hem de temizliği  bir o kadar kolay yapılan tamtur pırlanta yüzükler kuyumcular tarafından profesyonel şekilde temizleniyor. Götürdüğünüz pırlanta yüzüklerinize parlatma işlemi de uygulanıyor. Evde sürekli kendiniz temizlediğiniz takdirde yüzüğünüzde aşınma meydana gelip kolay bir şekilde değerini kaybedebilir.

Tamtur Pırlanta Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Kadınların kendisi için seçeceği, erkeklerin eşlerine seçeceği tamtur pırlanta modellerinde tercih yapmadan önce yakın arkadaşlar ya da aileler tarafından fikir istenebilir. Seçeceğiniz pırlanta modelinin güvenilir internet sitesi veya kuyumcular tarafından olmasına özen göstermelisiniz. Aldığınız pırlantada taş eksik olduğu takdirde değişim yapmalısınız.