Yüklenmiş olduğu görevin ehemmiyetini taşıyamayan ve sahip olduğu yetkiyi tatmin olmaz egosu için meze yapan birisinin, makamın ağırlığından ve sorumluluğundan bihaberolduğunu kaydeden Genel Başkan, “Sen, bir öğretmene hem de bir kadın öğretmene karşı gösterilecek asgari nezaketten yoksun bir sözde MÜDÜRSÜN!” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kamu gücünü temsil etmekten yoksun olan bu zevata duyarsız kalamayacağına dikkat çeken Geylan açıklamasında şunları söyledi:

“Sen, devletin emaneti olan makamın ağırlığından ve sorumluluğundan bihaber olansın. Sen, yüklenmiş olduğun görevin ehemmiyetini taşıyamayan ve sahip olduğu yetkiyi tatmin olmaz egosu için meze yapan birisin. Sen, millete hizmet etme makamını, şahsi heveslerinin tatmin aracı olarak görensin.

Sen, bir öğretmene hem de bir kadın öğretmene karşı gösterilecek asgari nezaketten yoksun bir sözde MÜDÜRSÜN! Ordu Valiliğimizin ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın, kamu gücünü temsil etmekten yoksun olan bu zevata duyarsız kalmayacağına inanıyorum.” dedi.