Ses Kartı

Bilgisayarlarda bulunan dijital ve analog seslerin dış dünyaya aktarımını sağlayan, müzik aletlerini bilgisayarlara bağlayarak, bu aletlerin çıkarmış oldukları analog seslerin bilgisayarlara aktarılmasına yardımcı olan bu ürünlere ses kartı denmektedir. Ses kartlarının USB ses kartı, Thunderbolt ses kartı gibi pek çok çeşidi bulunmaktadır. Ses kartlarının kullanılmasıyla , müzik aletleri v de e Mikrofonlar ile meydana getirilen analog sesler, bilgisayarlarda işlenilerek dijital bir sese dönüştürülmesi sağlanır. Veya tam tersiyle, bilgisayarların içerisinde bulunan ses kartı, dijital sesleri alarak dış dünyaya analog olarak aktarımı sağlanır.

 

Bilgisayarlarda yer alan ses kartları belirli alanlarda yeterli olarak kullanılsa da müziklerle uğraşanlar için harici ses kartlarına ihtiyaç söz konusu olmaktadır.

 

Bilgisayarlarda mevcut olan dahili ses kartları yalın bir kullanıcı için yeterli olsa bile müzikle profesyonel olarak ilgilenen veya yüksek bir ses deneyimini yaşamak isteyen müşteriler için harici ses kartlarının kullanımları da oldukça gereklidir.

 

Elit Müzik USB, Thunderbolt ses kartlarına göz atabilir, kullanım şekillerime göre en uygun ürünü anında alabilirsiniz.

 

Harici Ses Kartı Çeşitleri

Ses kartları, bilgisayarların USB soketine bağlantısı sağlanarak mikrofon başta olmak üzere tüm müzik aletleri kullanılarak meydana gelen seslerin kaydedilmesi ve de kullanımı için oldukça rağbet gören ürünlerdir. Stüdyolarda veya canlı performanslar da sanatçılar ve müzisyenlet tarafından oldukça tercih edilen ses kartları, oldukça yüksek performansları sağlayan ürünlerdir.

 

Ses Kartı Tüyoları

Elit Müzik dünyaca ünlü USB ses kartı markalarından birbirinden yüksek performans sunan ses kartları olan Firewire ve Thunderbolt ses kartlarını ürünleri arasında bulundurmaktadır. Universal Audio başta olmak üzere Presonus, Focusrite ve Zoom gibi sektörün en iyi marka ses kartlarına Elit Müzik aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

 

Firewire ses kartı talep etmeniz durumunda sektörce ünlü olan Behringer, IK Multimedia gibi markaların Firewire ses kartları Elit Müzikte sizleri bekliyor olacak.