Futbol günümüz dünyasının en büyük endüstrilerinden biri. Sadece gerçek hayatta düzenlenen turnuvalar ve organizasyonların yanı sıra sanal âlemde de futbolun büyük bir yeri vardır. Sanal dünyanın en bilinen futbol oyunlarından biri Pro Evolution Soccer ya da bilinen adı ile PES oyunudur. Her sene yenisi çıkan bu oyun spor oyunları arasında en çok oynanan oyunları-dan birisidir. PES oyun serisinin en son çıkan oyunu PES 2020’dir.

 

 PES 2023 Nasıl Bir Oyun?

 

 Pro Evolution Soccer 2023 bir futbol oyunu. Daha önceki Pro Evolution Soccer oyunlarına göre yeni dinamikler ve gelişmiş grafiklere sahip. Pro Evolution Soccer oyununu tek başınıza, arkadaşlarınızla veya online olarak oynayabilirsiniz. Online oyun kısmı PES Club olarak bilinmektedir. PES Club’da kendi takımınızı kurarak dünyanın herhangi bir yerindeki rakibinizle karşılıklı olarak oynarsınız. Bu kısmın amacı çeşitli yöntemlerle kart kazanmak ve kazanılan bu kartlarla takımınızı dünyanın en iyisi yapmaktır.

 

PES 2023 fiyatları birçok sitede farklı olabilmektedir. PES 2023 satın al işlemlerini yapabilmeniz için birçok siteye göz atmanızı tavsiye ederim.