Tecrübeli öğretmen kadromuz ile verilen online matematik özel ders, teknolojinin bütün imkanlarını hem eğitici hem de eğlenceli hale getiriyor. İstediğiniz yerde alabileceğiniz online matematik dersi akılda kalıcı olması ve interaktif uygulaması ile öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor. Sınıf ortamında öğrenmekte güçlük çeken öğrencilere zaman sorunu olmadan eğitim sağlanabiliyor.

Sınav hazırlık süreçleri öğrenciler için oldukça zor olmakla birlikte velileri de etkilemektedir. Online matematik dersi öğrencinin istediği zaman zarfında dersi alabilmesi zaman kaybının ortadan kalkmasını sağlıyor.

Matematik özel ders kaç saat olmalı?

İlköğretim seviyesi 1,5 saat (90 dk) , ortaöğretim (lise, ortaokul) online matematik özel derslerinde ise 2 saat (120 dk) seans yapılmaktadır. Bu duruma karşılık olarak matematik seviyeniz de dersin kaç saat süreceğini önemli açıdan etkilemektedir.

Matematik özel ders saati kaç lira?

Matematik seviyeniz ve bulunduğunuz şehre göre farklılık göstermektedir. Kolaylıkla ulaşabileceğiniz online matematik özel ders eğitimi öğretmenin ve öğrencinin daha rahat ders işlemesine ve akılda kalıcı olmasına yardımcı olur.