Böyle bir yasak ne görmüşsünüz ne de duymuşsunuzdur. Biliyorsunuz ülkemizde öğretmenlere yönelik sürekli yasaklar icat ediliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu yasağı gerçekten pes dedirten cinsten. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Resmi yazı da;  4857 sayılı iş kanunu, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ve MEB 2014/16 sayılı iş sağlığı ve güvenliği genelgesi ilgi tutularak şöyle denildi:

Söz konusu kanun- yönetmelik ve genelgeler doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı resmi okul ve kurumlarda personel tarafından elektrikli ısıtıcı, elektrik ocağı,elektrikli su ısıtıcı, elektrikli çay kahve makinası kullanılmaması hususunda gerekli tedbirlerin alınmasını rica ederim.

 
Resmi yazı da şu şekilde:

İş sağlığı ve güvenliği uygulamaları kapsamında böyle bir yazı gönderilmiş! İşin ilginç tarafı, elektrikli ısıtıcı, elektrik ocağı,elektrikli su ısıtıcı, elektrikli çay kahve makinası nasıl bir güvenlik zaafiyeti oluşturuyor "anlamadık" !

İlgili Milli Eğitim Müdürlüğü önce kendi elektrikli klimalarını kaldırarak güvenlik zaafiyeti oluşturmanın önüne geçmelidir

Kamugundemi.com