Tarih :  28 Ekim 2015
Yer    :  Eskişehir  Eti Sosyal Bilimler Lisesi

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, yukarıdaki yer ve tarihte  okul müdürleriyle yaptığı toplantıda  ek ders adaletsizliğinin düzeltileceğini branş öğretmenlerinin maaş karşılığının 15 saat, sınıf öğretmenlerinin ise 18 saat olmasıyla ilgili düzenleme yapılacağını  ve denge sağlanacağını belirtti.Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili kesinlikle değişiklik yapılacağını da üstüne basa basa söyledi.

Yukarıdaki konuşmanın üzerinden yaklaşık 18 ay geçti ve hala bir gelişme yok. Gelişmeyi bırakınız  konuyla ilgili yapılan haberlere bir kulak kabartma dahi yok. O söz söylendiğinde doğan bebekler bugün beşli karma aşısını yaptırdı. O gün askere giden gençler askerliğini bitireli 3 ayı geçti. O gün nişanlananlar evlendi. O gün 2. Sezonun başlarında olan Diriliş Ertuğrul’un 3. Sezonu başladı. O gün atanmak için verdiği emek 4. yılına giren kayın, baldız, küçük birader şimdi atandı.

Öğretmenlere “ Şükredin ekmeğinizi bulmuşsunuz bir de köfte peşinde koşmayın. “ diyen müdür Hamza Aydoğdu yoksa bulduğumuz ekmeğin üzerine bir parça yağ mı sürüverdi seçim öncesi ? Kimbilir… ? 

Bizler sınıf öğretmenleri olarak bu adaletsizliğin bir an önce giderilmesini istiyor ve bekliyoruz.Bu, sonuna kadar haklı olduğumuz isteğin de yerine getirilmesi çok zor olmasa gerek.Sonuçta bir gecede kıyak emekli olmak istemiyoruz.

Bu zamana kadar başlığı düz yazarak bir sonuca ulaşamadık bir de böyle deneyelim belki sesimizi bir duyan olur. (Kaynak: egtimhane.com )

İlgili Haber: Ek ders adaletsiliği unutuldu mu?