AÇIKLAMA
 
Bu Değişikliğe Göre Aktif Yıldaki Görevlerden Alınan Puana Göre Sıralama Yapılacaktır. Bu Puanın Eşitliği Durumunda İse Bir önceki Yıldaki Görevlerden Alınan Puan Dikkate Alınarak Sıralama Yapılacaktır.
 
UYARI
 
- Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri E-sınav Uygulama Kılavuzunun 7'nci Maddesinin İkinci Fıkrası Kapsamında E-sınav Oturumlarında Görevlendirilen Personel Görevli Olduğu Sınav Saatinden 30 Dakika önce E-sınav Merkezinde Hazır Bulunmalıdır Ve Sınav Saatinden 15 Dakika öncesine Kadar E-sınav Salonunda Yer Alan Ana Bilgisayardaki Görevli Giriş Sisteminden Mebbis Kullanıcı Adı Ve şifresi İle Giriş Yapmalıdır. 
 
- Görevli Sistemine Zamanında Giriş Yapmayan Personel  Görev Yerine Gelmemiş Ve Görevini Yapmamış Sayılacak Olup Bu Görevlilere 1 Yıl Boyunca Milli Eğitim Bakanlığı'nın Yapmış Olduğu Sınavlarda Görev Verilmeyecektir.
 
- Sınav Merkezine Zamanında Gelse Bile Sisteme Sınav Saatinden 15 Dakika Kala Giriş Yapmayan/yapamayan, Sınav Merkezine/sınav Salonuna Geç Geldiği İçin Giriş Yapamayan Veya Mebbis şifresini Unuttuğu İçin Giriş Yapamayan Ve Hakkında Sınav Görevi Verilmeme Tedbiri Uygulanmaya Başlanan Personelin Mazereti Kabul Edilmeyecektir. 
 
- Görevini Onayladıktan Sonra mebbis şifresini Unutan Personel Sınav Salonuna Gelmeden önce şifresini Güncellemeli Ve Unutmamalıdır.

 

Güncel Haberler:


İlkokul Öğrencileri İçin Yarıyıl Tatili Ödevi, Öğretmenler İçin Tavsiyeler