Kocaeli’ye Giden Otobüs Firmaları

kocaeli otogarı ve ulaşımı son derece pratik ve basittir. Özellikle terminale vardığınız zaman şehir merkezine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. İki mesafe arasında çalışan hatlar bulunmaktadır. Ancak şu belirtmemiz gerekiyor ki, Kocaeli otogar ile merkez arasında biraz uzaklık bulunuyor. Yaklaşık 15 km kadar.

Aslında Kocaeli dediğimiz zaman, bu İzmit otobüs biletini de kapsamaktadır. Çünkü bu iki bölge aslında tek şehir anlamına gelmektedir. Marmara’nın en önemli illerinden biri olan Kocaeli’ne ulaşım hemen hemen her ilden bulunmaktadır. Günümüzde pek çok kişi Kocaeli ya da İzmit’e ulaşım için, İzmit otogarı ve İzmit firmalarını tercih ediyor.

Kocaeli – İzmit’e Giden Otobüs Firmaları Hangileridir?

Metro, Pamaukkale, Isparta Petrol, Buzlu Turizm, Ali Osman Ulusoy, Efe Tur, STR Turizm, Has Turizm, Öz Sivas Huzur, Niğde İnan Turizm, Es Turizm, Ses Turizm, Gülen Turizm, Özkaymak, Yeni Mardin Dilmenler ve Malatya Zafer Turizm gibi pek çok yerli ve bilindik markalar, Kocaeli ve İzmit’e düzenli aralıklarla seferler düzenliyor. Kocaeli otobüs bileti, fiyatları bakımından da oldukça uygundur. Buraya pek çok firma gittiği için, firmalar arasında bir fiyat rekabeti bulunmaktadır. Bu sebeple uygun fiyatlarda otobüs bileti fiyatları görüntüleyebilir, dilerseniz de satın alabilirsiniz.