Eğitim İş: İnanıyoruz ki gün, birlikte karar alma ve harekete geçme günüdür. Tüm sendika üyelerinden haklı olarak gelen “ortak tavır ve ortak eylem” çağrısına kulak verme, tabandan gelen bu sesin gereğini yapma günüdür. Gün, mesleğimizin itibarı için ortak hareket etme günüdür. Gün, bizlerin üretimini küçümseyenlere karşı üretimden gelen gücümüzü, hep birlikte gösterme, geleceği yazma günüdür.

Biz eğitim işkolundaki tüm sendikaların, tüm üyeleriyle aynı günde, aynı söylemle iş bırakmasının, bugüne kadar ÖMK’ya karşı her birimizin ayrı ayrı verdiği mücadeleyi daha ileriye taşıyacağına inanmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, öğretmenlik mesleğine saldırı niteliği taşıyan ÖMK’ya karşı, iş bırakma eylemliliğini ortaklaştırmak için, 14 Ekim, saat 14.00’te, Başkent Öğretmenevi’nde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız

İşte Eğitim İş'in bugün yaptığı iş bırakma eylemi çağrısına olumlu yanıt veren sendika başkanları:

Nejla KURUL / Eğitim Sen

Birleşerek kazanacağımızı biliyoruz. Öğretmenlerimizin, tüm eğitim emekçilerinin sesi olmak için 14 Ekim’de saat 14.00’te Başkent Öğretmenevi’ndeyiz.
#öğretmenlerişbırakıyor
 

 

Levent KURUOĞLU / Hürriyetçi Eğitim Sen

Hürriyetçi Eğitim Sen Öğretmenlik Mesleğinin itibarı için üretimden gelen gücümüzü birlikte kullanmak üzere 14 Ekim Saat 14’de Başkent Öğretmenevi’nde olacak. #öğretmenlerişbırakıyor

 

Mehmet Alper ÖĞRETİCİ / Anadolu Eğitim Sendikası

Sahanın sesi duyulmalı, ortak sorunlarımız için tüm sendikalar bir araya gelmelidir. Öğretmenler odası bu kadar ayrıştırılmak istenirken, öğretmene rağmen yapılan uygulamaların karşısında BİRLİKTE hareket etmeliyiz.@anadoluaes olarak BİZ HAZIRIZ!
#ogretmenlerisbırakıyor