ÇANAKKALE’DE OKULLAR TATİL
 
Kar yağışı okul tatilini de birlikte getirdi. Marmara'nın bir bölümü ile Kuzey Ege'de beklenen fırtına ile yoğun kar yağışı nedeniyle Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kent genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildiğini duyurdu. Meteoroloji yetkilileri, Çanakkale genelinde kar yağışı beklendiğini aktararak, hava koşullarına karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.
 
KIRKLARELİ’NİN 2 İLÇESİNDE OKULLAR TATİL
 
Kırklareli’nin yüksek kesimlerde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar etkisini sürdürüyor. Karın etkili olduğu Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde okullarda eğitime ara verildi. Kar kalınlığı Demirköy’de 7, Kofçaz’da 6, Dereköy Sınır Kapısı yolunda ise 3 santime ulaştı. Karayolları ekipleri yağışın etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.
 
İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?
 
İstanbul ve Trakya için yoğun kar ve fırtına uyarısı yapıldı. Uyarıya göre; akşam başlayacak, önümüzdeki hafta ortasına kadar devam edecek. Hatta AKOM acil durum uyarısı geçti. Ancak İstanbul Valiliği’nden henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmedi.

 


Meteorolojiden yoğun kar yağışı uyarısı (5 günlük haritalı hava durumu)