İngiltere’de dil eğitimi almak istiyorsunuz ancak nasıl bir yol izleyeceğinizi bilmiyor musunuz? Çok sayıda İngiltere Dil Okulları olması kafanızı mı karıştırıyor? Nerede konaklayacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz!

İngiltere Dil Okulları’nın en büyük avantajı ana dili İngilizce olan eğitmenlerden ders almanıza olanak sağlamasıdır. Bunun yanı sıra ülkenin ana dili İngilizce olduğu için öğrenme sırasında kendinizi konuşmaya zorlarsınız. Türkiye’de olsanız sürekli İngilizce konuşmanız gerekmez ancak oradayken anlaşmak için bir şekilde cümle kurmaya başlarsınız. 

İngiltere Dil Okulları Fiyatları

Dil okulunun ücreti seçeceğiniz programa ve süresine bağlı olarak değişecektir. Bunun yanı sıra kayıt ücreti, konaklama bedeli ve vize gibi işlemler için de ücret gerekecektir. Fiyat hesaplaması yaparken tüm bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Bazı okullarda yaz dönemi kışa göre daha pahalı olabilir. Bunun için indirim ve kampanyaların olduğu dönemlere dikkat edebilirsiniz. En uygun fiyata eğitim almak için bize danışabilirsiniz.