İLKSAN Üyesi Eğitim çalışanlarının uygun koşullarda yüksek lisans eğitimi ve eğitim sertifikalandırma programlarından yararlanmalarını temin maksadıyla İLKSAN ile TED Üniversitesi Rektörlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

TED Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. H. Belgin AYVAŞIK ve İLKSAN Genel Müdürü Sn. Mintez ŞİMŞEK tarafından müştereken imzalanan protokol kapsamında; İLKSAN Üyeleri, TED Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü Eğitim Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programından 15 kişilik kontenjan ile %25 indirimli olarak yararlanacak olup; söz konusu işbirliği gelecek yıllarda diğer yüksek lisans programları ve sertifika programları doğrultusunda yaygınlaştırılacaktır.

TED Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Kemal Levend PARNAS, Eğitim Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Yüksel KAVAK, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sn. Doç. Dr. Tolga ERDOĞAN, İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Sn. Can ARMUTLU ve İLKSAN Genel Müdür Yardımcısı Sn. Bülent KALE ile Eğitim ve Kalite Yönetim Şefi Sn. Zeynep BOZTEPE’nin iştirak ettiği imza töreninde; İLKSAN Genel Müdürü Sn. Mintez ŞİMŞEK, Sandık üyelerine sağlanan bu kolaylıklardan dolayı kurum mensubu 284.000 üye adına Rektör Sn. Prof. Dr. H. Belgin AYVAŞIK nezdinde TED Üniversitesine teşekkürlerini iletmişlerdir.

TED Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü Eğitim Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvuru şartları ve takvimine https://eki.tedu.edu.tr/tr/eki/kabul-sartlari-ve-takvim adresinden; Eğitim Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans programı hakkında detaylı bilgiye ise https://eki.tedu.edu.tr/tr/eki adresinden ulaşabilirsiniz.