Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan’ı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’u atadı. Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise Yakup Yıldız getirildi. Ayrıca İstanbul’da Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Necati Yener de Sivas İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Salih Kaygusuz’a devreden Dr. Emre Çalışkan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde göreve başladı. Dr. Çalışkan’ın göreve başlama mesajı şöyle:

“25 Ağustos itibarıyla Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevime başlamış bulunmaktayım. Ülkemizin ve dünyamızın gözbebeği olan Denizli'mizin değerli eğitimcileri ve sevgili öğrencilerimle eğitim yolculuğuma devam etmenin heyecan ve onurunu taşıyorum. Denizli eğitim-öğretimi, anaokulundan yükseköğretime kadar örnek gösterilen saygın bir konumda. Benzer kültürel birikim ve anlayış içinde olan Antalya İl Mili Eğitim Müdürlüğü görevimde edindiğim tecrübeyi Denizli eğitim ailesinin ekip ruhuyla ve eğitim vizyonuyla birleştirerek büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum.”


ANTAYA, ERZURUM VE SİVAS DA DEĞİŞTİ

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 9 Ağustos’ta başlayan Salih Kaygusuz ise, eğitimin bir gönül meselesi olduğunu belirterek, “Güçlü Türkiye’mizin her yerinde gönülden, özveriyle çalışmak büyük şans” dedi.7 Ağustos’ta Salih Kaygusuz’dan görevi devralan Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız da Erzurum’da eğitime dair sözü, fikri ve projesi olan herkese makamının sonuna kadar açık olduğu mesajını verdi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Necati Yener, kararı sosyal medya hesabında şöyle paylaştı:
“Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in takdir ve tensipleriyle Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Böylesine onurlu ve kıymetli bir görevi şahsıma tevdi etmelerinden dolayı Sayın Bakanımıza saygılarımı sunar, şükranlarımı arz ederim.”

Hürriyet