Hayranlarının zevkle izlediği ve bittiğinde karalar bağladığı Prison Break'in ne zaman ekranlara döneceği sonunda belli oldu.

Yine hapishaneden kaçışla başlayacak olan Prison Break, Şubat-Mart gibi izleyicilerin özlemini dindirecek. Efsane dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 4 sezon boyunca soluksuz izlediğimiz dizinin final bölümünde ölen Michael Scofield, yeni sezonda diriliyor ve yeni bir hapishaneden kaçış serüveni başlıyor. Tanıtım fragmanında dizinin 2017'de başlayacağı duyuruldu.

PRİSON BREAK OYUNCULARI

Michael Scofield (Wentworth Miller) Michael, Lincoln Burrows'un küçük kardeşi. Ağabeyini hapishaneden kurtarmak için silahlı bir soygun yapıp onunla aynı hapisaneye, Fox River'a gider. Lincoln Burrows (Dominic Purcell) Lincoln'a Terrence Steadman'ı öldürmekten suçlu bulunur ancak o, kendisine tuzak kurulduğunu iddia etmektedir. Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) Sara, Michael ve Lincoln'e kurulan komployu çözmek için onlara yardım etmeden önce Fox River'da çalışan birkaç doktordan biriydi.Aynı zamanda Michael'den hoşlanmaktadır. Fernando Sucre (Amaury Nolasco) Sucre, Michael'ın hücre arkadaşıdır, Soygun suçundan hapishanede bulunmaktadır. Theodore "T-Bag" Bagwell (Robert Knepper) T-Bag adam kaçırma, tecavüz ve cinayet suçlarından ömür boyu hapse mahkum edilmiştir. Alexander Mahone (William Fichtner) FBI Özel Ajanı Mahone Fox River kaçaklarını yakalamak için ülke genelindeki kaçak avını yönetmektedir. Brad Bellick (Wade Williams) ise Fox River Eyalet Hapishanesi'ndeki gardiyanların lideridir. İşten çıkarıldıktan sonra üzerlerine konulan ödülü alabilmek için kaçakların peşine düşer. Benjamin Miles C-Note Franklin (Rockmond Dunbar) C-Note ordudan atıldıktan sonra işsiz kaldı ve kamyonla uyuşturucu taşırken yakalandı. Paul Kellerman (Paul Adelstein) Gizli Servis ajanı Kellerman Reynolds tarafından Lincoln Burrows'un idamının gerçekleştirmesi için görevlendirilmiştir.

PRİSON BREAK KONUSU

4 sezon boyunca ekranlarda kalan ve en çok izlenen diziler arasında başlarda gelen Prison Break dizisi, Amerikan kanalı Fox'ta 2005-2009 yılları arasında yayınlandı ve dizi dünyasının en unutulmazları arasında yer almayı başardı. Türkçeye uyarlaması da olan Prison Break, Amerika yapımlı bir aksiyon dizisidir. Büyük Kaçış ismiyle Türkçe'ye çevrilen dizi ülkemizde de oldukça sevilmişti. Dizinin senaryosu Paul Scheuring tarafından ortaya atılmış ve Fox kanalı tarafından 2005 yılında dizi olarak yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin başrollerinde Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco yer alıyor. Yaklaşık 42 ülkede yayınlanan 22 bölümden oluşan birinci sezon, Amerika'da 29 Ağustos 2005 tarihinde Fox kanalında gösterilmeye başlandı. Türkiye'de de CNBC-e kanalı tarafından yayınlandı