CHP’li kadınlara ettiği küfür ve hakaretlerin üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuyu Bursa Valisi İzzettin Küçük’e iletti. Öğretmen M.E. hakkında, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından acil koduyla soruşturma başlatıldı.

Altaca Kayışoğlu, skandal olaya sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki göstererek, “Demirtaşpaşa MTA Lisesi’nde kendisini öğretmen zanneden ahlaksızın paylaşımlarını görüşü ne olursa olsun insan olan kimsenin kabul edemeyeceğini biliyoruz. Bursa Valisi İzzettin Küçük’e durumu ilettim. Biraz önce İl Milli Eğitim Müdürü arayıp acil kodlu soruşturma başlattıklarını bildirdi. Bu ahlaksız görevden alınana kadar takipçisiyim. Başta Vali olmak üzere ilgililere teşekkür ederim..” diye yazdı.

ORHAN SARIBAL  ÖĞRETMEN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Tweetlerde partilerine ve genel başkanlarına hakaret ve küfürler edildiğini iddia eden Orhan Sarıbal konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Sarıbal açıklamasında sosyal medya vasıtasıyla iletilen şikayet doğrultusunda durumdan haberdar olduklarını belirtti.  Bursa Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesinde Tesisat ve İklimlendirme Teknolojisi öğretmeni olarak görev yapan M.E. ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığına Derhal Görevden alınmasına ilişkin çağrıda bulundu.

Sarıbal yazılı açıklamasında  “CHP’ye değerlerimize kadınlarımıza  hakaret ,küfürler eden bu öğretmen cezalandırılmalıdır. Çünkü bu olanlar öğretmenlik mesleğine, onuruna ,örnekliğine yakışmaz, derhal cezalandırılması gerekir. Son zamanlarda Atatürk, Laiklik, Cumhuriyet hakaretlerinden sonra CHP ve Genel Başkanımıza ve hatta partimize gönül veren insanlara yapılanlar,söylenenler kabul edilemez. Etik ve ahlaki olan vicdani olan derhal görevden el çektirmektir. Gereğinin yapılması için buradan çağrıda bulunuyorum. Bu zihindeki birinin bu davranışlarıyla eğitime, topluma, öğrencilere, halka verebileceği hiçbir şey yoktur, olamaz. Vali başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürleri ve yargıyı göreve çağırıyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte öğretmen M.E. tarafından atıldığı öne sürülen şoke edici o tweetler:

Kaynak: lodoshaber.com