MAÇ İPTAL EDİLDİ 

Yapılan toplantının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaşmaya çıkmama kararı aldı. İki takım arasında oynanacak mücadele iptal edildi. 

Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi "12 Numara" açıklama yaptı:

SÜPER KUPA İPTAL OLDU! DİK DURUŞ SERGİLEYEN, ULU ÖNDERİMİZİN MİRASINA SAHİP ÇIKARAK ASLA PAZARLIK YAPMAYAN FENERBAHÇE'MİZİ VE GALATASARAY'I TEBRİK EDİYORUZ...

 

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı'na izin verilmeyeceği iddia edildi. Yapılan toplantı sonrası kulüplerin maça çıkacağı açıklandı. Ancak Fenerbahçe ve Galatasaray, kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Takımlar Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve kabul edilmediği için Fenerbahçe ve Galarasaray maça çıkmayacak!

TAKIMLAR OTELDE ÇIKMADI

Ancak Fenerbahçe ve Galatasaray, kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Takımlar Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve kabul edilmezse maça çıkmayacak.

TİŞÖRT VE PANKARTA ONAY YOK

Riyad'dan bildiren NTV Spor Müdürü Ali Dedeoğlu, İstiklal Marşı konusunda bir problem olmadığını ancak tişört ve pankarta onay çıkmadığını aktardı.