Tepe ve MESA’nın Yaşamkent’te yer alan ortak projesi Park Mozaik Ankaralılara alışılmışın dışında bir davet düzenledi. Yalnızca proje dahilinde tanıtımlar ve etkinlikler içermeyen Park Mozaik; örnek dairesinde Evim Dergisi ile işbirliği gerçekleştirerek önemli bir atölye etkinliğini Ankaralılar’a sundu.

Ünlü yemek stilisti Gamze Bursa’nın öncülüğünde gerçekleşen “Davet Sofralarına Özel Yartaıcı Fikirler Atölyesi” etkinliği başkentlilerden yoğun ilgi gördü. Konuklar bu atölye etkinliği sayesinde bahar aylarına girerken verecekleri davetlerde kullanmak üzere sofra düzenlemeleri konusunda çok özel ipuçlarına ve bilgilere sahip oldular.

Ankara konut projeleri arasında kendine özgün bir yer edinen Park Mozaik’in örnek dairesinde gereçekleşen bu etkinlikte ünlü yemek stilisti Gamze Bursa, çok ince ve çok şık sunum fikirleri vererek, davet sofraları düzenleyecek konuklarının ufkunu açan bir paylaşımda bulunmuş oldu. Ankara emlak projelerinin aksine çok yönlü bir bakış açısı sağlayan Park Mozaik yeni emlak projelerinin içinde tüm ihtişamıyla yükseliyor.