Ameliyatsız burun estetiği, herhangi bir doku çıkarmadan veya eklemeden burnun görünümünü iyileştirmek için bir işlemdir. Burun konturlarını ve şeklini düzeltmek için enjekte edilebilir dolgu maddeleri kullanılarak yapılır. Dolayısıyla ameliyatsız burun estetiği oldukça avantajlı olan bir hizmet alanı olarak karşımıza çıkar. Burun, istediğiniz görünüme bağlı olarak daha dar veya daha geniş, daha yüksek veya daha düşük ve daha fazla veya daha az belirgin hale getirilebilir.

En yaygın cerrahi olmayan rinoplasti uygulaması, burnunuzu şekillendirmek ve konturlamak için hyaluronik asit dolgu maddelerinin kullanılmasıdır. Hyaluronik asit, vücudumuzda nem ve yastıklama sağlayarak cildi pürüzsüz ve dolgun tutmaya yardımcı olan doğal bir maddedir. Hiyalüronik asit burnunuzun belirli alanlarına enjekte etmek, bu alanlara hacim katar. Böylece istedikleri gibi daha büyük veya daha küçük görünür. Hospitalturk  burun estetiğinin avantajlı bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda profesyonel çözümlere imzasını atmaktadır.

Son zamanlarda sıklıkla talep gören cerrahi olmayan rinoplasti uygulamaları, burnunuzun daha fazla hacmine ihtiyaç duyabilecek alanları doldurmak için vücudunuzun diğer kısımlarından kendi yağ hücrelerinizi kullanan dermal yağ greftini içerir. Bu genellikle zaman içinde cilt elastikiyeti kaybına neden olabilecek lazer yenileme gibi diğer tedavilerle birlikte kullanılır. Hospitalturk.com adresinde bu tarz uygulamalara dair kapsamlı bir düzeyde araştırma yaparak; isabetli bir şekilde karar vermek konusunda önemli kazanımlara sahip olabilirsiniz.

Ameliyatsız Burun Estetiğinin Özellikleri Nelerdir?

Burun en önemli yüz yapısıdır. İnsanların size baktıklarında fark ettikleri ilk şeydir. Bir kişinin burnunun kimliği olduğu söylenebilir. Bununla birlikte, bazı insanlar istedikleri kadar güzel olmayan bir burun ile doğarlar. Bu gibi durumlarda, insanlar genellikle yüz özelliklerini değiştirmek için rinoplasti ve septoplasti gibi cerrahi prosedürleri tercih ederler. Ancak cerrahi olmayan burun estetiği için ameliyattan daha uygun ve daha az invaziv olan başka seçenekler de mevcuttur.

Ameliyatsız burun estetiğinin avantajları fazla olduğundan bu tarz uygulamalara olan talep günden güne artış gösteriyor. Burun estetiği, burun daha çekici ve güzel görünmesini sağlayan kozmetik bir cerrahi prosedürüdür. Bu ameliyatın amacı burnu eskisinden daha iyi görünmesini sağlamaktır. Ameliyatsız burun estetiğinin cerrahi prosedürlere göre birçok avantajı vardır. Dolayısıyla ameliyatsız burun estetiğinin özellikleri aşağıdaki gibidir;

  • Daha az ağrılı
  • Daha az risklidir
  • Daha uzun ömürlü sonuçlar ortaya koyar

Ameliyatsız Burun Estetiği Daha Az Ağrılıdır

Ameliyatsız burun estetiği cildinizi kesmeyi veya dikmeyi içermez, bu da bu süreçte hiçbir ağrı olmadığı anlamına gelir. Bununla birlikte, cerrahi bir prosedür için giderseniz, operasyon sırasında ve sonrasında biraz ağrı yaşayacaksınız. Bundan dolayıdır ki ameliyatsız burun estetiği hasta konforu açısından da ideal bir etliye sahiptir.

Ameliyatsız Burun Estetiğinin Riski Azdır

Ameliyatsız burun estetiği herhangi bir cerrahi prosedürden daha güvenlidir. Çünkü yüzünüzde veya ağzınızın içinde herhangi bir insizyon gerektirmez. Cerrahi bir prosedür için giderseniz, işlemi gerçekleştirirken kazara kesimler nedeniyle yüzünüzde veya ağzınızda yara izleri ile sonuçlanabileceğiniz yüksek şanslar vardır.

Daha Uzun Ömürlü Sonuçlar Ortaya Koyar!

 Cerrahi olmayan burun estetiği, herhangi bir cerrahi uygulamadan daha uzun sürer. Çünkü sadece yüzünüzde veya ağzınızın içinde herhangi bir insizyon veya dikiş yapmadan burnunuzun şeklini ve boyutunu değiştirmeyi içerir. Hospitalturk.com bu tarz uygulamaların uzun ömürlü bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda titiz bir çalışmaya imzasını atar!

Ameliyatsız Burun Estetiği Nasıl Bir Etkiye Sahip?

Yüz özelliklerinizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Burnunuzun istenen şeklini ve boyutunu elde etmenize yardımcı olur. Ayrıca ameliyattan sonra yüzünüzdeki yara izlerini azaltır. Cerrahi olmayan burun estetiği, burnunuzdaki istenmeyen darbeler, kırışıklıklar ve deformitelerden herhangi bir ağrı veya kesinti süresi olmadan kurtulmak için harika bir yoldur. Bu kozmetik uygulama aynı zamanda pürüzsüz bir cilt dokusu almanıza yardımcı olur. Bu da her zamankinden daha çekici görünmesini sağlar. Şayet siz de profesyonel bir burun estetiğine dair bilgi sahibi olmayı isterseniz https://hospitalturk.com/ linkini tıklayınız!

Cerrahi olmayan burun estetiğinin öne çıkan özellikleri söz konusu olduğu zaman hem hasta konforu açısından hem de sonuçları bakımından ideal sonuçlar karşımıza çıkar. Günümüzde şu anda mevcut olan cerrahi olmayan burun estetiği prosedürleri türleri vardır. Burun bölgesi de dahil olmak üzere yüzünde cilt sıkılaştırılması için lazer tedavisi son zamanlarda sıklıkla uygulanmaktadır. İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak için mikrodermabrazyon tekniği de başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Hospitalturk.com bu tarz tekniklerin üst düzeyde kalitede uygulanması konusunda yeni nesil çözümlere imzasını atmaktadır.

Ameliyatsız Burun Estetiği Neden Popülerdir?

Cerrahi olmayan burun estetiği, kendi evinizin konforunda yapılabilecek güvenli ve etkili bir prosedürdür. Prosedür, burun köprüsüne, yanaklara ve dudaklara hiyalüronik asit enjekte edilerek yapılır. Bu prosedür, görünüşlerini iyileştirmek isteyen ancak ameliyat geçirmeye zaman ayıramayan veya bulamayan herkes tarafından yapılabilir.

Ameliyatsız burun estetiği; invaziv değildir ve yan etkisi veya yara izi yoktur. Herhangi bir kesinti gerektirmez. Böylece tedaviden hemen sonra normal faaliyetlerinize devam edebilirsiniz. Ameliyatsız burun estetiği, size her zaman istediğiniz burnu verebilecek cerrahi olmayan bir prosedürdür. Ameliyattan korkan veya diğer yöntemleri deneyen ve sonuçlardan memnun olmayan insanlar için rinoplasti için bir alternatiftir.

Ameliyatsız burun estetiği boyutunu artırmak ve şeklini artırmak için burun ucuna enjekte edilen dolgu maddelerini kullanarak yapılabilir. Bu, daha belirgin bir burun isteyen ancak ameliyattan veya karşılamayan insanlar için idealdir. Yine bu işlem şeklini ve projeksiyonunu değiştirmek için burnunuzun tabanına enjekte edilen enjekte edilebilir malzemelerin kullanılmasıyla da hayata geçirilmektedir. Ameliyatsız burun estetiği için geniş kapsamlı bilgiler almak için; https://hospitalturk.com/