Hemen hemen tüm kadınların en büyük zevklerinden biri olan takılar pek çok şekilde karşımıza çıkmaktadır. Küpeler, yüzükler, bilezikler ve kolye takıların en önemli bileşenleri olarak kabul edilir. Boynu süsleyen altın kolye en önemlilerinden biridir. Kadının hassas bölgeleri, her kadının gözde mücevherlerinden biridir.

Lizay Diamond gibi çok çeşitli modellerde sunduğumuz bu ürünler her tarza ve ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca her bir model özenle el işçiliği ile işlenerek takılar parlatılır. Kadınları özel ve mutlu hissettiren Lizay Pırlanta kolye modelleri, uyumlu giyim takıların en güzel parçalarından biridir.

 

Altın Kolye Modelleri

Firmamız özel el sanatları ile büyük bir altın takı oluşturmak ve tüm lezzetlerde yaratılmak üzere tasarlanmıştır.

Firmamızda muhteşem altın takılar el işçiliği ile özel olarak tasarlanmakta ve her zevke uygun modeller oluşturulmaktadır. Bu sayede hemen hemen tüm kadınların istedikleri tarza sahip ürünleri firmamız aracılığıyla bulmaları daha kolay olmaktadır. Özellikle son yıllarda tek taş zincir ve altın kolye modellerimiz oldukça popüler olurken, tek taş modellerimiz zarafet ve kalitesiyle, altın zincir modellerimiz zarafetiyle ışıldamaktadır.