Akbank Mobil üzerinden erişilebilecek olan "Tam Senlik Fırsatlar" menüsünde yer alan kampanya, öğretmenlere restoran harcamalarından chip-para kazanma imkanı sunuyor.

Akbank'ın 24 Kasım Kampanya Detayları

Akbank, 13 Kasım - Aralık tarihleri arasında geçerli olacak şekilde öğretmenlere özel chip-para kampanyasını duyurdu. Kampanyaya Axess ya da Wings kart ile katılım sağlanabilecek. Tek seferde gerçekleştirilen 500 TL ve üzeri restoran harcamalarında 100 TL chip-para kazanma fırsatı sunuluyor. Ayrıca, kozmetik/bakım ürünlerinde yapılan 500 TL ve üzeri harcamalara 100 TL chip-para tanımlanacak ve bu tutar 4 iş günü içinde hesaba geçecek. Kampanya kapsamında kazanılabilecek chip-paralar 100 TL ile sınırlı.

Bir diğer avantaj ise Espressolab'dan geliyor. Akbank Mobil üzerinden alınan kod ile Espressolab Mobil uygulamasında yer alan QR Okut alanına kodunuzu girerek, işletmede QR'ı okutarak hediye kahvenizi alabilirsiniz. Kodunuzu 31 Aralık 2023 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Ancak, bu kahve hediyesi 8 oz (küçük) ve 12 oz (orta) boy kahvelerle sınırlı olup, toplamda 2.000 kişiye verilecektir.

Akbank 24 Kasım Kampanyalarına Nasıl Katılabilirsiniz?

Akbank'ın 24 Kasım öğretmenler günü kampanyasına katılmak için, "Akbank Mobil" uygulamasından "Tam Senlik Fırsatlar" bölümüne giderek ilgili kampanyayı aktive etmeniz gerekmektedir.