PTT KARGO

“20-25 Kasım tarihlerinde yurt içi varışlı PTT APS Kurye ve PTT Posta Kargosu gönderilerinde %20 indirim ile tüm çalışan ve emekli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.”

Herhangi bir indirimden faydalanan gönderilere ayrıca yüzde 20 indirim uygulanmayacak olup çalışan ve emekli tüm öğretmenlerimiz, öğretmen kimliklerini ibraz ederek bu indirimden yararlanabilirler.

 

SAMSUNG

Samsung seçili beyaz eşyalarda öğretmenlere özel 15-30 Kasım 2023 tarihleri arasında %10 indirim...

 

TÜRK HAVA YOLLARI

“Miles&Smiles üyesi öğretmen ve öğretim görevlisi olarak, 1 Kasım 2023-20 Nisan 2024 tarihleri arasındaki yurt içi seyahatleriniz için 20 Nisan’a kadar bilet alın, ailenizle beraber Türk Hava Yolları’nın sunduğu %20'li indirimli seyahat etmenin ayrıcalığını yaşayın!”

Kampanya; 27 Ekim 2023 - 20 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 01 Kasım 2023 - 20 Nisan 2024 arasında olan Ekonomi Kabin ve Business Kabin yurt içi uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Business Kabin ve Ekonomi Kabin uçuşlarda (F sınıfı hariç) geçerlidir

Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve birlikte seyahat ettikleri eş ve çocukları ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve birlikte seyahat ettikleri eş ve çocuklarına net ücretler üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.

 

ALLIANZ SİGORTA

Allianz Sağlık ‘Öğretmenler Günü Kampanyası’ ile 15 Kasım 2023-15 Aralık 2023 tarihleri arasındaki 1 ay boyunca Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve Modüler Sağlık Sigortası ürünlerimizi tüm indirimlere ek olarak %10 indirimli şekilde öğretmenlerimiz ile buluşturuyoruz.

 

ANTALYA AQUARIUM

17 - 26 Kasım tarihleri arasında Türkiye'deki tüm öğretmenlerimize Aquarium, Snow World & Ice Museum, WildPark (Sürüngenler Evi) ve Face2Face Wax Museum girişleri ücretsiz.

Oceanride XD Sinema bölümü, kapasite sınırı nedeniyle herkese %50 indirimlidir. Öğretmenlerimiz ile birlikte gelen +3 yakınları da tüm bölümlere %50 indirimli olarak girebilir. Özel okul ve kreş öğretmenleri kurumlarından görevlendirme yazısı ile aynı haklardan yararlanabilirler.

Emekli öğretmenler, araştırma görevlileri, öğretim Üyeleri ve okutmanlar da kampanyadan yararlanabilirler. 0-2 yaş ücretsiz olup 3 yaşından gün alan çocuklar ücrete tabiidir. 3-12 yaş grubu çocuklar için %50 indirimli kapı fiyatının ödenmesi gerektiğini bilginize sunarız.

 

DEFACTO

Defacto’da öğretmenler gününe özel yaptığı indirimleri indirimli fiyatları ile duyurdu.

Defacto’da başlayan öğretmenler gününe özel hediyeler için İndirimli fiyatlar ile birçok ürününde indirimlerinin başladığını belirtti.

 

ALTINYILDIZ

Altınyıldız Classics ten görseldeki QR kodu okutana mağazalarda kullanabilecek 2000 TL üzerine %15 indirim...

 

AKBANK

Geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimize özel ayrıcalıklar Akbank'ta!

13 Aralık’a kadar sadece öğretmenlere özel 200 TL’ye varan chip-para ve Espressolab’den hediye kahve fırsatlarını kaçırmayın.

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel fırsatlardan faydalanmak için hemen Akbank Mobil’den “Tam Senlik Fırsatlar” programı altındaki “Öğretmenler Günü’ne Özel Fırsatlar”a tıklayıp programa katılın.

 

SÜVARİ

Süvari'den öğretmenler günü özel avantajlı fiyatlar...

Türkiye'nin önde gelen erkek giyim markalarından Süvari, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile Mont, Triko, kravat ve gömlekten oluşan pakette özel indirim uyguluyor.

Süvari Mağazalarında Öğretmenler Günü Kampanyası Kapsamında; Gömlek ve Kravat 799,90 TL, Triko ve Parfüm 799,90 TL, Montlar 1.499 TL'ye satışa sunuyor.

Kampanya 15- 24 Kasım 2023 tarihleri arasında seçili ürünlerde geçerlidir.

 

İLKSAN

6, 12, 18 ve 24 ay vadede 30.000,00(OtuzBin)TL’ye kadar Öğretmenler Günü Özel Günler İkrazı uygulamamız 20/11/2023–29/12/2023 tarihleri arasında uygulamaya konulacaktır.

Daha önceden Özel Günler ikrazı kullanan üyelerimiz, bu ikraz borcunun taksitlerinin en az yarısını ödemeleri halinde yeniden Özel Günler İkrazı kullanabileceklerdir.