Velilerin Öğretmenlerden Randevu Alma ve Randevularını İncelemesi  

Randevu alabilmeniz için velisi olduğunuz okulunuzun randevu sisteminin açık olması gerekmektedir. Randevu Sisteminde aşağıdaki adımları uygulayarak görüşme randevusu oluşturabilirsiniz; 

Randevu almak için,

eokulrandevu.com.tr adresine giriş yapın > Sayfanın sağ üst kısmında Veli Girişi > Hızlı Randevu Al bölümünden hızlı bir şekilde randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Öğretmen Seçiniz bölümünden görüşmek istediğiniz öğretmeni seçiniz. Görüşmek istediğiniz öğretmeni seçtikten sonra Randevu Tarihi Seçiniz bölümünden görüşme tarihini belirleyiniz. Son olarak Randevu Saati Seçiniz bölümünden görüşmek istediğiniz saati belirleyiniz. Randevunuzu oluşturduktan sonra ilgili öğretmene randevu aldığınıza dair bilgilendirme mesajı gidecektir.

1.Adım: Gerekli Linke Gidin
Google arama motoruna panel.eokulrandevu.com.tr/veli/login yazılır veya bu belirtilen linke tıklanılır.

2.Adım: Sisteme Giriş Yapın
Sisteme giriş yapınız.
Tel No: Cep telefon numaranız (okul idaresinin kaydettiği baba veya anne telefon numarası)
Şifre: Öğrencinizin okul numarası

3.Adım: Gerekli Seçenekleri Seçin
Giriş yaptıktan sonra ana sayfadan Öğretmen, Randevu tarihi ve Randevu saati seçilir.

4.Adım: Randevu Oluşturun
Son olarak görüşme konusu seçilerek randevu oluşturulur.

 

 

Takvim üzerinden randevu almak için,

Sayfanın sol bölümünde bulunan Randevu Al > Takvimden tarih seç > Seçtiğiniz tarihte boş ders saati olan öğretmenlerimiz sıralanacaktır.

Görüşmek istediğiniz öğretmeni ve görüşme saatini belirleyiniz. Randevu Konusunu belirledikten sonra randevunuzu oluşturabilirsiniz. Randevunuzu oluşturduktan sonra ilgili öğretmene randevu aldığınıza dair bilgilendirme mesajı gidecektir.