Basına ve Kamuoyuna
 
MUTLUER, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine şu soruları yöneltti:
 
1. Teknik bir arıza nedeniyle (Hata 3) eklenemediği belirtilen kutlama mesajı ve bayram kutlama haberinin 30 Ekim'de farkına varılmasına rağmen, hala web sitesine eklenmemesinin nedeni nedir?
 
2. Çocuklarımıza bilişim çağını, kodlamayı, web sitesi kurmayı öğretiyorken, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün web sitesinin çağın gerektirdiği hızda ve güncellikte olmamasının sorumlusu kimdir?
 
3. Teknik sorun nedeniyle eklenemediği belirtilen haberler ortada yokken, sorun 1 Kasım 2018 saat 10:31'de çözülmüş olacak ki "Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde "Bir Fikrim Var" Proje Yarışması ile ilgili Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı." haberi yapılabiliyorsa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı ve Bayram kutlaması haberi neden hala yapılmamaktadır?
 
4. Kırklareli'de Sayın Valimiz Osman BİLGİN himayesinde muhteşem bir şekilde kutlanan törenlerin siteye konulmak istenmeyişinin altında yatan nedenler nelerdir?
 
Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Kırklareli İl Başkanı olarak yetkilileri uyarıyorum. 
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu ile ilgili kutlama mesajı yayınlatamamak, Kırklareli'de havai fişek gösterileri, konserler ve fener halayı ile muhteşem bir şekilde kutlanan törenin kutlama görüntülerini halkımızla buluşturamamak en hafif tabiriyle iş bilmezliktir, halkımıza saygısızlıktır. 
 
Böylesine önemli konularda bir kez daha hata yapılmamasını temenni ediyor, yetkililerin ve Kırklareli kamuoyunun bilgisine arz ediyorum. 
 
Emrah MUTLUER
Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Kırklareli İl Başkanı

 

 

Kaynak: kamugundemi.com