Taşımalı Öğrencilerin Örnek Servis Yoklama Listesi Öğretmen İmza Listesi:

İndirmek İçin Tıklayınız

NOT:
1)Taşımalı öğrenci servis listeleri haftalık olacak şekilde hazırlanmış olup her hafta tekrardan çıkarılarak yeni tarihler verilerek uygulanması gerekmektedir.
2) İlgili servislerin geldiği ve gittiği zamanını gösterir zaman dilimi, saat ve dakika olacak şekilde  “Geldiği Saat” bölümüne yazılır.
3) İmza bölümü, sabah öğrencileri teslim alan ile okul çıkışı öğrencileri teslim eden ilgili öğretmenler tarafından ilgili zaman dilimine denk gelecek şekilde imzalanır.
4) Olası şoför değişikliğinde ( resmi izinli ) veya habersiz şekilde değişik şoför gelmesi durumunda gelen şoförün ismi “Gelen farklı şoför ismi(varsa)” alanına ilgili zaman dilimindeki kısma denk gelecek şekilde yazılır. Ayrıca Tutanak kısmına tutanak usulüne uygun şekilde yazılır.
5) Servis işlemleri ile ilgili herhangi bir olumsuzlukta veya taşımacılık hizmetine aykırı iş ve işlemde kâğıdın aşağı bölümündeki tutanak bölümüne durum yazılarak resmi kayıt altına alınır ve o günün nöbetçi öğretmenleri ile nöbetçi müdür yardımcısı tarafından İlgili kutucuğun altına imzalar atılır. Ayrıca bu durum ayrı bir kağıda usulüne uygun şekilde tutanak altına alınarak kurum müdürlüğüne teslim edilir ve tutulmuş olan tutanak ile taşıma öğrenci listesinin bir örneği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilir.