Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Diğer Sayfalar
SENDİKA

Sendika Şube Başkanlarına Ziya Selçuk Paylaşımları Nedeniyle Soruşturma Açıldı

Eğitim Bir-Sen İstanbul şube başkanları İdris ŞEKERCİ ve Talat YAVUZ'a Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma açıldığı iddia edildi.

Sendika Şube Başkanlarına Ziya Selçuk Paylaşımları Nedeniyle Soruşturma Açıldı
Paylaş:

Kamudanhaber.net sitesinin haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim bir sen ve Memur sen İstanbul şube başkanı Talat Yavuz ve Eğitim bir sen İstanbul 6 nolu şube başkanı İdris ŞEKERCİ hakkında soruşturma başlattı.

Eğitimbirsen İstanbul şube başkanları, Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK ile ilgili Twitter hesaplarından seviyesiz twitler attıkları gerekçesiyle, Bakanlık müfettişleri tarafından inceleme / soruşturmaya tabii tutulacaklar .
 
Eğitim bir-sen ve Memur-sen İstanbul şube başkanı Talat YAVUZ, Milli Eğitim Bakanı’nı isim vermeden aşağıdaki twitlerle eleştirmişti . 

 

Bu haber Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SENDİKA Haberleri