Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Diğer Sayfalar
SİYASET

Seçimden önce bekleyenlere şok! AK Parti’den 3600 ek gösterge açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş yaptığı son dakika açıklamasında ''3600 ek göstergenin alelacele seçim öncesi getirilmesini etik olarak doğru bulmuyoruz. Teknik teferruatlı bir konu bu ama ajandamızda'' ifadelerini kullandı.

Seçimden önce bekleyenlere şok! AK Parti’den 3600 ek gösterge açıklaması
Paylaş:

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuştu.

'3600 İLGİLİ DÜZENLEMEYİ SEÇİMDEN ÖNCE ÇIKARMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ'

Muş, açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

3600 ek göstergenin seçimden önce çıkacağına yönelik haberlerin hatırlatılması üzerine Muş, "Masamızda olan bir konudur. Bunun teknik çalışmaları, ilgili kurumların görüşleri devam etmektedir. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra adım atılabilir. AK Parti’nin masasında olan bir konudur. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından gerekli açıklamalar yapılacaktır. 3600 ek gösterge ile ilgili düzenlemenin seçimden önce alelacele getirilmesini etik olarak çok doğru bulmuyoruz" dedi.

Hürriyet

Bu haber Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri