24-25 Kasım'da Devlet Tiyatroları öğretmenlere ücretsiz olacak!

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Türkiye’nin çeşitli yerlerinde farklı etkinliklerle kutlanırken Devlet Tiyatroları da ücretsiz temsillerle öğretmenleri tiyatroyla buluşturacak.

 

Devlet Tiyatroları, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24 ve 25 Kasım tarihlerinde temsil edilecek 12 farklı oyunu ücretsiz olarak sahneleyecek.

Öğretmenlik mesleğine farkındalığın arttırılması ve öğretmenlerin mesleki motivasyonlarının yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında öğretmenler, Devlet Tiyatroları’nın 12 yerleşik bölgesindeki 12 sahnesinde ücretsiz temsilleri izleyebilecek.

Toplamda 4 bin 300 öğretmenin ücretsiz tiyatro izlemesini sağlayacak etkinlikte, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon, Adana, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Konya, Sivas ve Van Devlet Tiyatroları perde açacak.

Biletler, Devlet Tiyatroları'nın gişelerinden ya da ilgili müdürlüklerden öğretmen kartları gösterilerek temin edilebilecek.

 

22-28 Kasım Haftası Öğretmen ve Öğrencilere GKN Kargo %50 İndirim

Yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi hem değerli öğretmenlerimize hem de öğretmenlerini özel günlerinde unutmadıklarını göstermek isteyen öğrencilere GKN Kargo'dan indirim müjdesi geldi. Kargo şirketi, bu özel günde öğrenciler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlere küçük bir jest yapmak amacıyla 22-28 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 indirim yapıyor. Öğretmenler günü haftası boyunca sürecek olan indirimden yararlanmak için, kargo şubelerine öğretmen ya da öğrenci kimliği göstermek yeterli olacak.

 

Öğretmenler Günü Hediyesi Anadolu Sigorta’dan!

Yüz yüze eğitime dönüş yapıldığı bugünlerde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sağlığını güvence altına alan öğretmen müşterilerimizin Öğretmenler Günü hediyesi Anadolu Sigorta’dan!

Öğretmenler Günü kampanyamız kapsamında, Anadolu Sigorta’dan ilk kez Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran öğretmen müşterilerimize hem %5 indirim hem de 100 TL Trendyol Cüzdan hediye çeki fırsatı sunuyoruz.

 

Türk Hava Yolları’ndan yüzde 20 indirim

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bugünden kutluyoruz! Değerli öğretmenlerimiz ve birlikte seyahat eden eş ve çocuklarına, 24 Nisan 2022 tarihine kadar Miles&Smiles üyesi olarak yapacakları yurt içi uçuşlarında %20 indirim sunuyoruz. Güvenli Seyahat Standartlarımız ile huzurlu bir seyahat deneyiminin yanı sıra Türk Hava Yolları’nın her zamanki misafirperverliği, pek değerli öğretmenlerimizi bekliyor.

Kampanya detayları

Biletleme dönemi

04 Kasım 2021 - 24 Nisan 2022

Seyahat dönemi

04 Kasım 2021 – 24 Nisan 2022

 

PTT'den Öğretmenler Günü için indirim kampanyası

 

PTT, öğretmenlerin yurtiçi varışlı posta kargosu ve APS kurye gönderilerine 24 Kasım'da yüzde 24 indirim uygulayacak.

PTT'den yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan kampanya ile kargo taşımacılığında tüm öğretmenlere indirim sağlandı. Kampanya kapsamında öğretmen kimlik kartını ibraz ederek gönderi oluşturacak tüm öğretmenlere, 24 Kasım'da yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosunda yüzde 24 indirim uygulanacak.

 

TCDD'den yüzde 50 indirim!

Öğretmenler 24-30 Kasım'da, YHT ve ana hat trenlerini yüzde 50 indirimden yararlanabilecek.

 

Öğretmenler Günü Hediyesi Anadolu Sigorta’dan!

Yüz yüze eğitime dönüş yapıldığı bugünlerde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sağlığını güvence altına alan öğretmen müşterilerimizin Öğretmenler Günü hediyesi Anadolu Sigorta’dan!

Öğretmenler Günü kampanyamız kapsamında, Anadolu Sigorta’dan ilk kez Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran öğretmen müşterilerimize hem %5 indirim hem de 100 TL Trendyol Cüzdan hediye çeki fırsatı sunuyoruz.

 

Setrms'ten Öğretmenler Günü'ne Özel Ekstra 250 TL'ye Varan İndirim

Tessetür Giyim Markası SETRMS'ten Öğretmenler gününe özel tüm mağazalarında ve online alışveriş sitesinde ekstra 250 TL'ye varan İndirim Fırsatı...

Setrms, Hayatlarını, gelecek nesillerimizin eğitimi için feda etmiş öğretmenlerimize tüm indirimlere ek 500 TL’lik Alışverişinize 50 TL, 750 TL’lik Alışverişinize 100 TL ve 1250 TL’lik Alışverişinize 250 TL indirim uyguluyor.

Kampanya 15 - 25 Kasım Tarihleri Arasında, Yeni Sezon Ürünlerde Geçerlidir.

 

Palm City Mersin'den Öğretmenlere Sinema Keyfi Hediye

23 ve 24 Kasım tarihlerinde öğretmenlerimize popcorn eşliğinde gün boyu geçerli sinema keyfi hediyesi Palm City Cinemarine’de!

Mersin'in en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden Palm City Mersin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ndetüm öğretmenlerimize Cinemarine sinema salonunda geçerli sinema bileti hediye edecek.

Hediye biletlerinizi 16-24 Kasım tarihleri arasında öğretmen kimliğinizi ibraz ederek Palm City yönetim ofisinden teslim alabilirsiniz.

 

Öğretmenlere Trend Arena'dan Sinema Bileti Hediye

 

Değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Trend Arena Alışveriş Merkezi  sinema keyfi ile kutluyor...

Çorlu'nun alışveriş ve yaşam merkezi, Trend Arena Alışveriş Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize sinema bileti hediye ediyor.

 

Antares AVM 

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde  24 Kasım Öğretmenler Günü' nde öğretmenlerimize bowling bileti hediye edecek

24 - 25 - 26 Kasım 2021 tarihlerinde öğretmen kimlikleriyle Atlantis danışma noktasına gelen öğretmenlerimize, Joiland’den 1 adet bovling bileti hediye edilecektir.

 

So Chic 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyası

Aksesuar modasının öncü markası So CHIC, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile en şık, en zarif öğretmenler günü hediyelerinde ekstra 100 TL indirim fırsatı sunuyor.

21 Kasım 2021 tarihleri arasında tüm So Chic mağazaları online satış kanallarında geçerli olacak kampanyada 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 100 TL indirim uygulanacaktır.

Kampanya altın ürünlerinde geçerli değildir.

 

Öğretmenlerimize Sinema Bileti Acity’den Hediye!

Öğretmenler Günü’ne özel 24-25 Kasım tarihlerinde öğretmen kimliği ile gelen tüm öğretmenlerimize sinema bileti Acity’den hediye!

Kampanya 24 ve 25 Kasım 2021 tarihlerinde öğretmen kimliği ile kampanya noktasına gelen öğretmenler içindir. Katılımcılar 1 adet sinema bileti kuponu alabilirler.

 

Matmazel Öğretmenler Günü Kampanyası 2021

Matmazel Çanta'da biricik öğretmenlerimize özel net %40 ve nakit ödemelerde ek %10 hediye...

Çantadan cüzdana, eldivenden, parfüm ve valize kadar uzanan geniş yelpazedeki ürünlerini, her kesimden bayanların beğenisine sunan Matmazel, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel seçili ürünlerde net %40 indirime ek nakit ödemede kasada ekstra %10 indirim uygulayacak.

Kampanya seçili Matmazel markalı ürünlerde geçerlidir.

 

Atlaspark AVM'den Tüm Öğretmenlere Sinema Bileti Hediye

20-21-22-23 Kasım tarihlerinde Atlaspark AVM danışmamıza gelerek, MEB öğretmen kartını ibraz eden tüm öğretmenlerimize tek kişilik Cineatlas bileti hediye edilecektir.