Birçok kurum ve kuruluş Öğretmenler Günü’ne özel indirim ve kampanyalar yaptı. Öne çıkanlar şöyle:

Türk Ekonomi Bankası (TEB): Öğretmenler yüzde 1,08’den başlayan faiz oranıyla 3 ay öteleme fırsatı sunan ihtiyaç kredisinden yararlanabilecekler. TEB Marifetli Hesap ile de öğretmenlerin birikimlerine, avantajlı faiz oranlarıyla diledikleri zaman para yatırıp çekme kolaylığı sunuluyor.

Pera Müzesi: 24 Kasım’a kadar öğretmenlerin ücretsiz ziyaret edebileceği müzede, sergiden konferansa farklı etkinlikler düzenleniyor.

TCDD Taşımacılık AŞ: 24-30 Kasım’da yüksek hızlı tren ile ana hat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacak.

PTT: Yurtiçi varışlı APS kurye ve posta kargoları bugün, gün sonuna kadar yüzde 25 indirimli. Kampanya süresince öğretmenlere özel pul basımı da yapılacak.

Türk Telekom: 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında 2 GB internet ve şebeke içi sınırsız konuşma hakkı hediye ediliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi: Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere kapılarını ücretsiz açıyor. 605 rakımlı Tünektepe’ye çıkan öğretmenler eşsiz Antalya manzarasını izleyebilecekler.

İzmir Akvaryum: Ege’nin ilk ve tek akvaryumu 24 Kasım’a kadar öğretmenlere ücretsiz. Akvaryumda sualtında deniz kızı gösterisi de yapılacak.