Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Diğer Sayfalar
SENDİKA

Öğretmenler 5 Eylül'de iş bırakıyor

Anadolu Eğitim Sendikası(AES), Uzman-Başöğretmenlik sınavına karşı eylemde olduklarını, 5 Eylül’de 1 gün iş bırakacaklarını duyurdu.

Öğretmenler 5 Eylül'de iş bırakıyor
Paylaş:

Sendikanın açıklaması şöyle:

Anadolu Eğitim Sendikası olarak ilk günden itibaren söylüyoruz unvana ve sınava gerek olmadan kıdemi dolan her öğretmen ilgili tazminatlardan yararlanmalıdır. 

Öğretmenlik zaten kariyer mesleğidir. Her öğretmen zaten uzmandır!

Öğretmenlerin okullara başlayacağı ilk gün olan 5 Eylül'de ülke genelinde bir günlük iş bırakarak sınavın kaldırılması, tüm öğretmenlerin ücretinin artırılması ve unvana gerek duyulmaksızın kıdemi dolan her öğretmenin ilgili tazminatlardan yararlanması için eylemdeyiz. 

Bu konuda samimi olan tüm sendikaları da eylem birlikteliğine davet ediyoruz. Gün öğretmenlerimiz için bir araya gelme günüdür. 5 eylül’de sesimizi birlikte duyuracağız.
 

Bu haber Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SENDİKA Haberleri