X medyada ''#öğretmenimizyalnızdeğildir'' başlığı altına eğitimciler yaşanan olayla ilgili tepkililerini dile getiriyor. 

İşte öne çıkan paylaşımlar:

Sultan Eroğlu @SultanE51546415

BU YUMRUK TÜM TOPLUMA ATILDI.
Öğretmenlere yönelik şiddet,aynı zamanda toplumu da tehdit eden bir suçtur, çünkü öğretmenler, toplumun temelini oluşturan bireyleri yetiştiren kişilerdir ve onların güvenliği, toplumun güvenliği için önemlidir.

 

Mehmet Altıparmak @Mehmet6P

Bu yumruk savunmasız bir öğretmene değil Milli Eğitim Sisteminin direk kendisine atılmıştır, bizleri böyle velinin önünde itibasızlaştıran sistem utansın


ozgeakyol @ozgeakyol2103

Nereden nereyeeee...Doktor, öğretmen dövebiliyoruz diye övünen bir topluma hizmet ediyoruz. Yazık çok yazık. Ne çok şey kaybettik ama en acısı insanlığımızı kaybetmiş olmamız.#öğretmenimizyalnızdeğildir

 

Tülay @28Tlay

Yettiniz artık yaaa.Her önüne gelen öğretmene saldırıyor.26 yıllık öğretmenim.Son yıllardaki kadar da itibar suikastine uğradığımızı hatırlamıyorum.


Emine Özer Alabay @EmineOzerAlabay

Öğretmen yalnızdır 
Dayak yediğinde de yalnızdır
Öğretmenin itibarı artık yoktur 
@tcmeb in meslek kanunu olarak kabul ettiği ÖMK bunun bir kanıtıdır.
Aylardır atanabilmek için mülakata karşı mücadele eden öğretmenlerimizin durumu ortadadır 

 

Sevgi Dolu @sevgigym

Hamile öğretmen sınıfında tartaklandığında, öğretmen sınıfta sırtından bıçaklandığında, öğretmen okulun önünde dövüldüğünde, dün öğretmen koridorda yumruk yediğinde sokağa çıkıp eylem yapan sendika görmedim. Nerdesiniz? Biz zaten #öğretmenimizyalnızdeğildir  yazıyoruz . Yalnızız!

 

İnsan insanın kurdudur @raskolnikov_48

Şiddetten okulda öğretmen; hastanede doktor-hemşire;sokakta savunmasız hayvanlar;kadınlar, çocuklar... neredeyse toplumun her kesimi nasibini alıyor. 
Güçlü bir şekilde itiraz edelim! Caydırıcı yasal düzenlemelerin getirilmesi elzemdir...

 

HatiCe @HatiCemya

Şiddetin her türlüsüne karşıyız. 
Öğretmenlerin ve öğrencilerimizin  güvenliği için okullarda mutlaka güvenlik görevlisi, kamera sistemi olmalı.

 

Ebru Kızıl @EbruKzl61

Sistemdeki delik değil kocaman bir çukurdur artık ve maalesef ki her koşulda öğretmen Yalnızdır.

 

GuncelEgitim.com @GuncelEgitim

Öğretmenler cahil, görgüsüz, ilkel ve siyasiler tarafından şımartılmış tiplerin stres atma aracına dönüştü. Canı sıkılan okula gelip öğretmen dövüp rahatlıyor.

 

Muhammed&Esra GÖKÇEN @gokcen4301

Hakaret, şiddet, tehtit birer suçtur. Öğretmen de insandır. Öğretmene yapılınca kimse sessiz kalmasın. Bu şahıs için hiçbir indirim uygulanmadan ağır şekilde yargılansın. Hakkında emsal karar çıksın ki diğer velilere ders olmalı  

 

cemile bgb @cemilebagrboa

Öğretmen yerine kaçakçı saygı görüyorsa o toplum hastadır... Amin Maalouf
Öğretmenler baş tacımızdır.


Mülkoş @Esstelaz

Bu yaşananın temelinde öğretmenin itibarsızlaştırılması var.Bu beyefendi çocuğunun kendi gibi olmasını istiyor ise eğitim kurumuna ihtiyaç duymuyor demektir.Şiddete meyilli öğrencilerin ve velilerinin rehabilite edilmesi gerekiyor 
 

Altay Yollarda @71Altay

Bütün sendikalar karar almış,  ayni gün ayni saatte şehrin ana meydanında toplanarak öğretmene şiddet konusunda eylem yapmış .... Ne güzel bi hayal değil mi? 

 

iyiboyle @Theyyare

Caydırıcı cezalar ve gerekli önlemler alınmadıktan sonra bu şiddet bitmeyecek!.

Buraya tıklayın siz de yorum yazarak destek verin...