Yağmur ENSARİ

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen olan M.B kesici aletle kulak arkasından yaralandı. Hafta sonu okula eğitim görmeye gelen Açık Öğretim öğrencilerinin hafta içi okula gelerek kantinde gürültü yaptıkları gerekçesiyle öğrencileri uyardığı söylenilen öğretmen M.B 3 öğrenci tarafından saldırıya uğradı.

Öğrencilerden birinin elinde kesici alet olduğu ve öğretmen M.B’yi kulak arkasından yaraladığı öğrenilirken M.B’ ye hastanede 3 dikiş atıldığı öğrenildi. Konuya ilişkin görüştüğümüz öğretmen M.B, şunları söyledi:“ Okula hafta sonu açık öğretim için gelen kişiler olduğunu öğrendim. Kantin kapısını tekmeleyerek açtılar bende yavaş olun dedim ve içlerinden biri beni bıçakladı.

Hastanede 3 dikiş atıldı. Böyle bir olayın yaşanması beni, ailemi ve arkadaşlarımı çok üzdü. Hastaneden darp raporu aldık. Gerekli şikâyetlerde bulunacağız. İnsan yaşamının ucuz olmadığını, gençlerin şiddetten uzak tutulması gerektiğini belirtmek istiyorum.”

Okula kesici aletin nasıl girdiği merak edilirken, olay anını kayda alan okulun güvenlik kamerası kayıtlarının silindiği iddia edildi.

Kaynak: guneydoguguncel.com