İki hafta sonra hafta okullarda karne heyecanı yaşanacak. Öğrencilerin ve velililerin karnelerinde en fazla merak ettikleri alanlarından birisi de öğretmenin görüşleridir. Karne görüşleri öğrencilere yönelik değerlendirme bölümüdür. Uyarı, öneri, takdir niteliği taşır. Öğretmenler öğrencilerin durumuna göre karne görüşü bölümünde tavsiyelerde bulunurlar.

16 Haziran Cuma günü karneler verilecek. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 2. döneminde de kullanabileceğiniz bazı örnek karne görüşlerini Guncelegitim.com olarak sizlere fikir vermesi açısından yayımlıyoruz.

* Bu eğitim ve öğretim yılında çok güzel başarılara imza attın. İleride çok daha fazlasını yapacağını biliyorum. Göstermiş olduğun üstün performansın beni çok mutlu ediyor. Bu uzun ve zorlu süreçte akademik başarıdan çok bana her zaman sorumluluk sahibi olan, ödevlerini zamanında yapan, kitap okuyan, imkânların doğrultusunda etkinliklere bir öğrenci olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim. Eksiklerimiz elbette var ama sen o açığı kapatırsın ben sana inanıyor ve güveniyorum.

* Karne notlarımızda yıldızlı çok iyi olsaydı sanırım sana o notu verirdim. Her zaman akıllı, olgun, başarılı davranışlarınla, güler yüzün, tatlı sohbetinle içimi sıcacık yapıyor ve beni çok mutlu ediyorsun. İleride çok ama çok güzel yerlerde çok başarılı olacağına inanıyorum. Sen çok akıllı, zeki bir öğrencisin. Tüm zorlukların üstünden geleceğine inanıyorum. İleride seni çok güzel yerlerde göreceğimi biliyorum.

* Karnede çok ama çok iyi seçeneği olsaydı sana vereceğim not o olurdu. Bu yıl göstermiş olduğun üstün başarın beni çok mutlu ediyor. Bir öğretmen gibi konulara hakim olman senin ileride ne kadar güzel şeyler yapacağını gösteriyor.

* Uzun ve yorucu bir dönemin daha sonuna geldik. Yıl boyuncagöstermiş olduğun üstün gayretten, sürekli motive edici, heyecanlı, güler yüzlü olmandan çok ama çok mutluyum. İçimi sıcacık yapan davranışların her zaman devam etsin.

* Başarılarından dolayı seni kutluyorum. İleride çok daha fazlasını yapacağını biliyorum. Göstermiş olduğun üstün performansın beni çok mutlu ediyor. Umarım yaz tatilinden sonra okulda yüz yüze görüşmek üzere, iyi tatiller…

* Sevgili öğrencim yıl boyunca ödevlerini yapmaman, beni üzdü. Umarım yeni eğitim döneminde derslerini daha ciddiye alırsın. Disiplinli çalışman ve her zaman sorumluluklarını yerine getirmen bu başarıyı getirdi. Başarının sırrı çok çalışmak ve çok kitap okumaktan geçer. Ne kadar çok kitap okursan o kadar çok okuduğunu anlar ve doğru yorumlarsın. Bu başarından dolayı seni tebrik ederim. İyi tatiller

* Derslere çalışman ve düzenli olman beni çok mutlu etti. Senin ileriki yıllarda daha da başarılı olacağına inanıyorum. Tatilde bol bol kitap okumayı unutma. Ne kadar çok kitap okursan o kadar çok okuduğunu anlar ve doğru yorumlarsın. Bu başarından dolayı seni tebrik ederim. İyi tatiller

* Başarının sırrı çok çalışmak ve çok kitap okumaktan geçer. Planlı çalışmaya ihtiyacı var. Umarım gayretini biraz daha arttırır. Bire bir çalışmalarında aile desteğine ihtiyacı var. Sayın veli çocuğumuzun okumasının ilerlemesi ve gelişmesi için tatilde bol bol kitap okumalı. İyi tatiller

* Her geçen gün seviyen ilerliyor. Başarının devam etmesi sana bağlı. Bu şekilde devam etmeni diliyorum. Sayın veli çocuğumuzun okumasının ilerlemesi ve gelişmesi için tatilde bol bol kitap okumalı. Tatili güzel değerlendireceğine eminim. İyi tatiller.

* Başarılı ve iyi insan olmak için çalıştın. Çabaların için seni ve sana destek veren aileni kutluyorum. Gelecek yıl daha fazla çalışmanı istiyorum. Gelecekte de başarılı olacağına inanıyorum. Bunun için düzenli çalışmayı sürdür. Okumayı bırakma. Sağlıklı, mutlu iyi bir tatil diliyorum.

* Şu anda gösterdiğin başarıdan daha fazlasını gösterebileceğine olan inancımla gayretlerinin artmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki gelecek yıl daha başarılı olacaksın. Tatilini iyi değerlendir, bol bol tekrarlar yap ve kitap oku. Sağlıklı, mutlu iyi bir tatil diliyorum.

* Karnendeki notlara baktıkça, ne denli başarılı bir öğrenci olduğunu görüyorum. Göstermiş olduğun gayretten dolayı seni kutluyor, senin daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. Tatilini iyi değerlendir, bol bol tekrarlar yap ve kitap oku. Sağlıklı, mutlu iyi bir tatil diliyorum

* Ders içi ve ders dışındaki davranışlarınla beni çok mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Tebrik eder, bu başarılarının bir ömür boyu devam etmesini temenni ederim. İyi tatiller, bol bol kitap okumalısın.

* Davranışlarıyla örnek, derslerinde son derece başarılı ve ilgili. Tebrik eder, bu başarılarının bir ömür boyu devam etmesini temenni ederim. İyi tatiller, bol bol kitap okumalısın

* Derslerinde başarılı ve ilgili. Bu ilgi ve başarının devamını dilerim. Disiplinli çalışması ve aile olarak gösterdiniz destek, başarısını artırdı. Çalışmalarına ara vermeden devam etmeli. Tatilini iyi değerlendir, bol bol kitap okumayı unutma.

* Bu yıl gösterdiğin başarıdan daha fazlasını gösterebileceğine inanıyorum. Tatilini bol bol okuyarak ve konuları tekrar ederek değerlendir. Sağlıklı, mutlu iyi bir tatil diliyorum.

Guncelegitim.com / ÖZEL