Nazilli’de psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen  Öğretmen Cemile S.B, 5. Kattaki evinin balkonundan eline geçirdiği tüm mutfak eşyalarını aşağıya attı. Evin kapısını kırarak içeri giren polis ekipleri, kadını hastaneye götürdü.
 
Olay, Ordu Caddesi Atatürk Bulvarı’nda saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Yalnız yaşadığı belirlenen Cemile B., bunalım geçirdiği için evinin mutfak balkonuna çıkarak eline geçirdiği mutfak eşyalarını aşağıya fırlatmaya başladı.

Durumu gören vatandaşların bilgi vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bunalıma giren kadının intihar teşebbüsünde bulunabileceği ihtimali üzerine, polis ekipleri savcılık izniyle Cemile B.’nin oturduğu dairenin kapısını kırarak içeriye girdi. Çevredekilerin korkulu gözlerle izlediği olayda, Cemie B. polis nezaretinde evden çıkartılarak önce karakola daha sonra da Nazilli Devlet Hastanesine götürüldü.

Hastanede tedavi altına kalınan ‘Cemile B.’nin daha önce de aynı eylem gerçekleştirdiği ve öğretmenlik yaptığı belirtildi.

İşte Haberin Videosu:

Kaynak: aydindenge.com.tr