Eğitim camiası geçen yıl düzenlenen ‘Müdür Star’ yarışmasının’ ardından, şimdi de 20 Mart’ ta düzenlenecek yeni ses yarışmasına hazırlanıyor. Yapımcılığını Sarıcalı Medya’nın yaptığı ‘O Ses Müdür Yardımcısı’ sezona sürpriz jüriyle giriyor. İşte izleyiciyi ekranlara kilitleyecek yarışmanın hazırlıkları ve detayları…

Yarışma hazırlıklarının devam ettiği şu günlerde, bazı jüri ve yarışmacıları provalarda yakalıyoruz...

İlk olarak, Müdür Star yarışmasından hatırlayacağınız, Yanık Sesliler Derneği Başkanından yarışma hakkındaki düşüncelerini alıyoruz. 

‘O Ses Müdür Yardımcısı’ yarışması, 20 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Birçok arkadaşımız geçen yıl yapılan ‘Müdür Star’ yarışmasında elendikten sonra  ‘aman ne gerek var’ diyebilir. Birçok sebeple haklı olabilirler, ancak sahnelerimiz ve ekranlarımız bunca beceriksiz, liyakatsiz şarkıcıya bırakılamayacak kadar önemlidir. Yarışmadaki tek kıstas adayların sesleridir. Dolayısıyla bir divânın yakını olmak fayda etmeyecektir...

Ben tüm arkadaşlarımıza 20 Mart tarihinde yapılacak bu yarışmaya katılmalarını tavsiye ediyorum. Görelim bakalım, Müdür Star elemelerinde başarılı olanlar burada ne yapacaklar?

Ayrıca buradan, yarışmaya katılacak arkadaşlarımıza, Yanık Sesliler Derneği olarak, yarışma formatına uygun rehber kitabımızın hazır olduğunu müjdelemek isterim! ’ dedi.

Devamı için tıklayınız